4 iltaa parhautta: Raappana, WÖYH! + Jarkko Martikainen, Amorphis ja Anneke!

Pitkästä aikaa hurjastellaan oikein neljän keikan viikko. Hurjastele kanssamme, vielä on kuukauden päivät aikaa nauttia Lutakon keikoista ennen kesätaukoa. Kesätunnelmiin meidät johdattelee keskiviikkona Raappana kera maan parhaan reggae-taustabändin, torstaina vurossa Stam1na- ja YUP-miesten WÖYH! sekä Jarkko Martikainen. Perjantaina on tälle keväälle harvinainen mahdollisuus nähdä vastikään uuden albumin julkaissut Amorphis klubikeikalla Suomessa ja lauantaina sähköisellä Suomen kiertueellaan Lutakossa vierailee hollantilainen Anneke Van Giersbergen bändinsä kanssa.

Ensi viikolla onkin sitten erikoisohjelmaa: rock and rollin lisäksi nimittäin muun muassa burleskia ja ravintolapäivää leipomo-teemalla. Vaan niistä lisää ensi viikon tiedotteessa. Syksyn ohjelmajulkistuksiakin luvassa lähiaikoina...

Ke 8.5. RAAPPANA & SOUND EXPLOSION BAND
Reggae tuo kesän! Raappanan musiikki on parhaimmillaan juuri nyt kun aurinko alkaa lämmittää talven kohmettamia sydämiämme ja virkistää mieliämme. Maaliskuussa julkaistiin Raappanan kolmas albumi ”Tuuliajolla”, jolta radiossa ovat kiitettävissä määrin soineet raidat ”Kauas pois” ja ”Kylmä kivi”. Keikalla kuullaan toki myös vanhempia hittejä kuten ”Karu totuus” ja ”Mukavuutta ja luksusta”. Raappanan taustalla soi Suomen paras reggae-yhtye, Jukka Pojankin taustalta tuttu Sound Explosion Band. Tästä se kesä alkaa!
{page_2}323
http://www.tiketti.fi/Raappana-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/19477

To 9.5. WÖYH!, JARKKO MARTIKAINEN
WÖYH! = Antti ”Stam1na” Hyyrynen + Jussi ”YUP” Hyyrynen, tämän varmaan kaikki jo tiesivätkin. Ennakkoon WÖYH! Saattoi jostakusta tuntua huonolta vitsiltä ja/tai sivuprojektilta, mutta viimeistään ”Ikkillyk”-albumi osoitti, että nyt ollaan tosissaan, joskin pilke silmäkulmassa. Levystä on tullut niin arvostelu- kuin myyntimenestys. Ennen WÖYH!iä Lutakossa esiintyy Jarkko Martikainen, joka ennen hienoa soolouraansa kunnostautui Jussi Hyyrysen tapaan YUP:n riveissä. Artistien suunnalta onkin kuulunut pienoista vihjettä siihen suuntaan, että illan aikana saatettaisiin kuulla myös YUP-materiaalia. Tätä ei kannata missata! Huom: Jarkko Martikainen astuu estradille jo klo 21.
{page_2}325
http://www.tiketti.fi/WOYH-Jarkko-Martikainen-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/19554

Pe 10.5. AMORPHIS
Lutakon yleisön ikisuosikki Amorphis tykkää Lutakosta ja Lutakon yleisöstä siinä määrin, että päättivät tehdä toisen kahdesta kevään Suomen klubikeikastaan rakkaan Tanssisalimme lavalla. ”Circle”-albumi julkaistiin huhtikuussa ja sen jälkeen bändi on nähty esiintymässä vain Helsingin Circuksessa. Huomattavasti pienempi Lutakko on vuorossa nyt perjantaina ja sen jälkeen ovat pienen hengähdystauon jälkeen vuorossa kesän isot festarilavat ympäri Eurooppaa ja syksyinen kiertue, joka vie bändin muun muassa ensi kertaa Australiaan. Ennakkoliput Lutakon keikalle käyvät jo vähiin, hanki omasi nyt!
{page_2}333
http://www.tiketti.fi/Amorphis-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/19836

La 11.5. ANNEKE VAN GIERSBERGEN
Ihana Anneke palaa Lutakkoon ja tällä kertaa hän on Suomessa ensimmäisellä soolokiertueellaan. Mukana seuraa sähköinen bändi, jonka tuella soolomateriaalin lisäksi kuullaan muun muassa The Gathering  ja Devin Townsend Project -biisejä, joilla Anneke on levyllä laulanut. Luvassa siis erilainen keikka kuin tammikuinen akustinen vierailu Anatheman Danny Cavanaghin kanssa. Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut: Anneke on ihana!
{page_2}319
http://www.tiketti.fi/Anneke-Van-Giersbergen-NL-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/19217

Lutakko Liekeissä: https://www.facebook.com/lutakkofestival (paina ”tykkää”-nappia!)


Ke 8.5. RAAPPANA 12€/10€
To 9.5. WÖYH!, JARKKO MARTIKAINEN 12€/10€
Pe 10.5. AMORPHIS 20€/18€
La 11.5. ANNEKE VAN GIERSBERGEN (NL)15€/13€
Pe 17.5. The Beauty And The Beat: SWEET JEENA & HER SWEETHEARTS, THE SHRIEKS, ITTY BITTY TEASE CABARET 8€/0€ (K-18)
La 18.5. Ravintolapäivä: Lutakon Leipomo
Pe 24.5. LUTAKKO JÄISSÄ 5€/0€
La 25.5. KAKKA-HÄTÄ 77, LÄHTEVÄT KAUKOJUNAT, KAUPUNGIN VALOT 7€/5€
Pe 31.5. HARJUMAA, SALAIVA, WENDS 5€/0€ (K-18)
La 1.6. NICOLE WILLIS & THE SOUL INVESTIGATORS 15€/13€ (K-18)
To 6.6. Metal From Finland: MEN IN THE BOX PLAYS ALICE IN CHAINS, BLOOD-STAINED, SUICIDAL RIDE 7€/5€
Pe 7.6. JEX THOTH (USA), SINK 15€/10€

La 31.8. LUTAKKO LIEKEISSÄ

Halvempi hinta Jelmun jäsenille.
Ennakkoliput: https://www.jelmu.net ja http://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=lutakko
HUOM: Tiketistä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: https://www.jelmu.net
Jyväskylässä Tiketti toimii Levykauppa Äxän yhteydessä osoitteessa Väinönkatu 7.

Löydät meidät myös facebookista: http://www.facebook.com/lutakkoclub