Dynazty (SWE) 22 , King Company 21

pe 14.9.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

puls

Esiintyjät:

Dynazty (SWE)

Soittoaika: 22

King Company

Soittoaika: 21

Ruotsalainen Dynazty rockaa syyskuussa Suomessa!

Luvassa on täydellinen rock’n’roll show neljässä kaupungissa.

Vuonna 2007 perustettu, viisi pitkäsoittoa julkaissut ruotsalainen hardrock-yhtye Dynazty kiertää syyskuussa Suomessa. Tukholmalaisbändin matka käy Turusta Helsinkiin ja Jyväskylästä Tampereelle 12.-15. syyskuuta.

Dynazty sekoittaa hardrockiin vaikutteita heavy metal -paahdosta ja voimametallista. Yhtyeen aikaansaama lopputulos räjäyttää pään: Dynazty tuntee vain ylivaihteen ja antaa jokaiseen biisiin aina kaikkensa. Täydellisen rock’n’roll shown metsästys loppuu, kun Dynazty nousee lavalle. Kokonaisuuden seremoniamestarina toimii laulaja Nils Molin, tuo nykyisin myös Amaranthen riveissä vaikuttava kultakurkku. 

Kovana ja ahkerana keikkakoneena tunnettu Dynazty on Euroopan maiden lisäksi käynyt vääntämässä vahvistimet yhdelletoista mm. Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Suomessa bändi esiintyi viimeksi kesän 2017 John Smith -festivaalilla, joten aika on todellakin kypsä uusille Dynazty-kokemuksille.

Kiertueen päättävä keikka Tampereella lauantaina 15. syyskuuta on osa kaksipäiväistä Kiirarock-festivaalia, jonka loput esiintyjät paljastetaan kevään 2018 aikana.

Jyväskylässä illan avaa uuden albumin julkaiseva King Company.

Dynazty (Swe)

ke 12.9.2018 Turku, Gong

to 13.9.2018 Helsinki, On the Rocks

pe 14.9.2018 Jyväskylä, Lutakko (+ King Company)

la 15.9.2018 Tampere, Jack the Rooster (Kiirarock Festival)

www.dynazty.com

www.gong.fi

www.jelmu.net

jacktherooster.fi

www.nem.fi

Pohjoismaisten esiintyjien konsertointia Tanssisali Lutakossa tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha jolla kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.