Hallatar 22 , Hanging Garden 21

la 17.2.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.


Esiintyjät:

Hallatar

Soittoaika: 22

Hanging Garden

Soittoaika: 21

JuhaRaivion, Tomi Joutsenen ja Gas Lipstickin muodostama Hallatar-yhtye julkaisidebyyttialbuminsa ”No Stars Upon the Bridge” lokakuussa 2017. Teos on kerännytlyhyessä ajassa useita tunnustuksia ja löytänyt paikkansa vuoden parhaimpienjulkaisujen listoilta. Levy sai myös Vuoden Metallialbumi Emma-ehdokkuuden.

Vaikka Hallatar on uusi bändi, sentaustalta löytyy tuttu ja menestyksekäs kolmikko. Yhtyeen kapelimestarina jakielisoittajana toimii Swallow The Sunista sekä Treesof Eternitysta tuttu Juha Raivio, vakuuttavat lauluosuudethoitaa Amorphis-yhtyeen laulaja Tomi Joutsen jarummuissa on HIMin entinen rumpali Gas Lipstick. NoStars Upon The Bridge -albumin lyriikat perustuvat Juha Raivion edesmenneenpuolison Aleah Liane Starbridgenrunoihin ja sanoituksiin.

”Hallatar levyä tehdessä kaikki ajatukset olivat vainsiinä, että levy tehdään täydellä rakkaudella ja sydämellä tehdäksemme kunniaaAleahin sanoille ja musiikille, niin hyvin kuin vain pystymme. Ajatukset taisuunnitelmat keikoista, niin sanotusta superkokoonpanosta tai arvostelumenestyksistäolivat täysin pois ajatuksista. Onneksi onnistuimme löytämään ajankohdan,jolloin voimme tehdä muutamia harvinaisia Hallatar-keikkoja. Haluammetodellakin soittaa tämän tärkeän levyn ihmisille ja myös kiittää levynvastaanotosta. Kiireisten aikataulujen vuoksi ei näitä iltoja todennäköisestitule kovin montaa olemaan, mutta olemme ylpeitä päästessämme soittamaan tämänlevyn läpi Suomen talvessa.” –Juha, Tomi & Gas