Ihana Leijona 21

ke 21.2.
20-02
K-18

Ilmainen sisäänpääsy. Narikka 2€/0€.

Esiintyjät:

Ihana Leijona

Soittoaika: 21

”MM-95 nevö forget. Sinä vuonna en ollutkaan enääainoo mun ikänen joka kuunteli Wigwamia. Krogeruksella ja Ristolla oliprogebändi Progerus. Vanhempia jätkiä, jotenkin pääsin soittaan niiden kaaja laitoin putkivahvistimen niin lujalle kuin pystyin ja soitin parhaanäänen jonka osasin. Se teki vaikutuksen, taisivat ajatella että ihan kovajätkä.

Krogeruksen kanssa oon soittanut siitä lähtien koko ajan, Ristoo näin aikaharvoin. Meillä tais olla joku naissotkukin, mutta sellasta se onkun nuoriso villiintyy. MM-95, siitä on jo kakskytä vuotta, ja nyt mä teinnipun suomenkielisiä biisejä. Silleen viattomasti kuin ysiviis. Kun esikuvat olivatZeput, Zappa ja Zipelius. Aika romanttisia viisuja. Antaa olla, ihanaa. Ihankuin -95. Ekana pyysin bändiin Haaviston Ollia.

Mä tutustuin steel-idoliini Olliin jo parikymppisenä. Olin kyllä tosiilahtunut, kun tajusin että sekin rakastaa Wiguja. Ja Zappaa.Krogeruskin mukaan, muistin Wigut. Siitä muistin Riston. Ai kuinka hienopari, Olli ja Risto, ajattelin. Enkelin siiveniskuja stilikalta höystettynäRiston synteettisellä vieraantuneisuudella. Vaikka tekee kipeää, eihaittaa.

Sitten tarvittiin vielä yks jätkä joka ei oo kuunnellu Wiguja. KämäräisenJaakko, soittaa ja laulaa upeasti ja ollaan Uusivirran bändissätouhuttu paljon. No niin, hyvä moni-ilmeinen ryhmä. Nyt huudetaan.”

Ihana Leijona: laulu ja kitara
Risto Ylihärsilä: syntsat
Olli Haavisto: stilikka
Olli Krogerus: rummut ja laulu
Jaakko Kämäräinen: basso ja laulu