Jelmun jäsenenä saat rahanarvoisia etuja!

Uusi vuosi, uudet keikat! Lutakon keikkavuosi 2013 käynnistyy komeasti lauantaina PMMP:llä, joka nähdään talossamme lähes neljän vuoden tauon jälkeen. PMMP on ollut siinä määrin odotettu ja toivottu vieras, että ennakkoliput on jo myyty loppuun. Kuitenkin tällekin keikalle on jonkin verran säästetty lippuja ovelle myytäväksi. Ovet ja lipunmyynti aukeavat lauantaina klo 20. Illan lämmittelijänä MODERNISTIT.

Muistathan että Jelmun jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata itsellesi lippu ovelle myös ennakkoon loppuunmyytyihin iltoihin, myös PMMP:n keikalle. Vuoden 2012 jäsenkortit ovat voimassa tammikuun loppuun saakka, joten jäsenyyden uusiminen alkaa olla hyvinkin ajankohtaista. Myös uudet jäsenet ovat aina tervetulleita!

Jelmun jäsenenä saat kaikille keikoillemme liput alennettuun hintaan. Alennuksen suuruus vaihtelee 1€ ja 8€ välillä keikasta riippuen. Jäseneksi voit liittyä nettisivujemme kautta (https://www.jelmu.net) tai keikkailtoina ovellamme. Jäsenmaksu on 20€ vuodessa ja liittymiskeikallesi pääset sisään ilman lisämaksua. Liittyä voit toki vain keikoilla, joihin lippu maksaa alle 20€ eli esimerkiksi PMMP:n keikalla ei onnistu liittyminen tai jäsenyyden uusiminen.

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistyksen jäsenkortti oikeuttaa erinäisiin jäsenetuihin myös Helsingin Elmulla, Seinäjoen Selmulla ja Joensuun Poppareilla eli esimerkiksi alennuksiin Nosturin, Rytmikorjaamon ja Kerubin pääsylipuista.