JKL Thrash Attack Vol. 2: , Lost Society 23 , Ranger 22 , Ratface 21 , Angel Witching Hours DJ's

to 30.4.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

JKL Thrash Attack Vol. 2:
Lost Society

Soittoaika: 23

Ranger

Soittoaika: 22

Ratface

Soittoaika: 21

Angel Witching Hours DJ's
Image title

JKL THRASH ATTACK VOL. 2 VAPPUAATTONA: LOST SOCIETY, RANGER, RATFACE

Jyväskylän Tanssisali Lutakossa viime vuoden vappuna ensimmäistä kertaa järjestetty JKL Thrash Attack – minifestivaali saa jatkoa. Vappuaattona 30. huhtikuuta 2015 Lutakon lavalla soittavat jyväskyläläisen Lost Societyn lisäksi helsinkiläiset Ranger ja Ratface. Heavymetalviihdettä on tarjolla koko illaksi sillä kolmen kovan livebändin lisäksi mukana on Angel Witching Hours – DJ:t Tampereelta.

Vuonna 2010 alkunsa saanut Lost Society on julkaissut lyhyessä ajassa kaksi albumia (Fast Loud Death, 2013 ja Terror Hungry, 2014) ja kolmas levy on jo työn alla. Ahkeran bändin työ on tuottanut myös tulosta, bändi on huomioitu laajalti myös ulkomailla ja ison osan keikoistaan se on soittanut Suomen rajojen ulkopuolella. Kotimaassa erityistunnustusta on mahdollisesti luvassa kevään aikana, sillä bändi on Emma-ehdokkaana ”Vuoden metallialbumi” ja ”Yleisöäänestys: Artisti/Yhtye”-kategorioissa. Vaikka vientiä riittää maailmalla on laulaja-kitaristi Samy Elbannan mukaan keikka kotikaupungissa aina erityinen: "Ollaan Lost Societyn kanssa kierrelty maailmaa nyt muutaman vuoden ja nähty kaikenlaista jengiä keikoilla, mutta onhan se ihan selvä juttu että Lutakon crowdia ja meininkiä ei voita mikään!! TälläKIN kertaa tullaan tuhoaamaan! Innolla voimme myös kertoa että keikalla tullaan kuulemaan täysin uutta LxSx matskua! JYVÄSKYLÄ! Be prepared, vappuaattona räjähtää päät ja perseet!"

1980-lukuiselta haiskahtavaa heavy/speed-metallia soittava Ranger julkaisee debyyttilevynsä 'Where Evil Dwells' maaliskuun 13. päivä. Sitä seuraavalla viikolla albumi julkaistaan myös muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Analogisesti äänitetty albumi julkaistaan digin, cd:n ja vinyylin lisäksi myös kasettina. Vuonna 2008 perustettu Ranger on saavuttanut jo kulttibändin maineen; bändin julkaisut on lähestulkoon revitty käsistä ja keikkatahti on ollut kova.

JKL Thrash Attack – illan punkeinta antia edustaa Ratface, jonka hardcoreen sekoittuu kuitenkin myös vahvat thrash metal – sävyt. Bändi itse käyttää musiikistaan termiä ”saunacore”, mikä ainakin kuvastaa hyvin bändin keikkojen hikistä menoa. Biisit ovat sopivan lyhyitä ja energiataso huipussaan keikan alusta loppuun.

Tapahtuman ennakkoliput ovat nyt myynnissä Jelmun nettisivuilla (12€/9€) ja Tiketissä (alk. 13,50€). Tilaisuus on ikärajaton. 18 vuotta täyttäneitä palvelee Lutakon anniskelualue. Lutakon ovet avautuvat klo 20 ja juhlat jatkuvat yöhön klo 02 saakka.

To 30.4. JKL Thrash Attack Vol. 2: LOST SOCIETY, RANGER, RATFACE, Angel Witching Hours DJ’s 12€/9€

www.jelmu.net/jkl-thrash-attack-jkl-thrash-attack-vol-2-lost-society-ranger-ratface-angel-witching-hours-djs-3042015

www.tiketti.fi/tapahtuma/30451

www.facebook.com/lostsocietyfinland

www.facebook.com/rangerheavymetal

www.facebook.com/ratface09hc