Kiitos kuluneesta vuodesta!

Vuosi 2011 alkaa olla paketissa ja niin on myös Tanssisali Lutakon keikat soitettu tältä vuodelta.

Iso kiitos kaikille asiakkaille, bändeille sekä työntekijöillemme kuluneesta vuodesta ja mahtavista tapahtumista!

Ensi vuoden keikkoja on julkaistu jo aikamoinen liuta, ei muuta kuin lippuostoksille! Huomaathan, että vuonna 2011 maksettu jäsenyys on voimassa tammikuun 2012 loppuun asti. Jos olet ostanut jäsenhintaisia lippuja keikoille helmikuusta eteenpäin, tulee jäsenmaksu uusia keikkapäivään mennessä. Kun maksat jäsenyyden heti vuoden alussa, saat nauttia rahanarvoisista eduista koko vuoden 2012.

Istuimme alas miettimään kuluneen vuoden kohokohtia ja kyllähän niitä löytyi. Tässä muutaman Jelmulaisen lista vuoden 2011 parhaista asioista:

VUODEN PARHAAT KEIKAT
Raine, Tanssisali Lutakon taiteellinen johtaja syksystä 2012 alkaen


1. FUCKED UP @ Lutakko Liekeissä, Jyväskylä 27.8.
2. OFF! + FUCKED UP @ SO36, Berliini 16.8.
3. PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT @ Musta Kynnys, 26.8.


VUODEN PARHAAT SIVARINAKIT
Tuukka, siviilipalvelusmies

1. Lattian maalaus kesällä 2011 Juskan kanssa. Monta päivää maalattiin kesäkuumalla tyhjässä talossa lattioita. Ei sinänsä kovin ihmeellistä, mutta silloinen työfiilis jäi mieleen ja on kiva nähdä oma kädenjälki. Joka paikassa.

2. 12 päivää Visulahdessa. Loistava reissu, jolta ei työntekoa tai huvittelua puuttunut. Unohtamatta vaaratilanteita ja totaalisia fyysisiä ja henkisiä hajoamisia. Ekana ja vikana paikalla. Velvollisuudesta.

3. Sivarinsa jo lusineen Juskan tekemä omenamehureissu Mehuasemalle Vaajakoskelle. Omenat puristimen läpi pulloihin. Oli muuten niin hyvää mehua, että loppui jo!


VUODEN PARHAAT TYÖILLAT
Aisi, vapaaehtoistyöntekijä

1. KHUDA / MYSTONS
Kaikki sujui kovin kivasti, bändit olivat tosi sympaattisia. Illan päätteeksi bändit halusivat lähteä tutustumaan Jyväskylän yöelämään, joten minä ja muuan toinen vapaaehtoistyöntekijä päätimme venyttää työiltaamme vielä vähän. Päädyimme laulamaan karaokea poikien kanssa ja loppujen lopuksi illan aikana syntyi myötävaikutuksestani aivan ihana pariskunta.

2. SIELUN VELJET
Bändin mieletön energia villitsi yleisön niin perusteellisesti, että joukkohurmos tuntui viev&¨n meikäläisenkin mukanaan. Keikan jälkeen jokaikinen asiakas tuntui lähtevän narikasta hymyssä suin, mikä oli työntekijän näkökulmasta paras mahdollinen päätös kaikkiaan hienolle illalle.

3. PAIN
Kävipä niin, että eräs kiertueteknikko oli hiukan pihalla tietotekniikasta, joten minätyttö päädyin monien mutkien kautta kirjoittamaan bändin settilistan uudestaan tietokoneella ja sen jälkeen printtaamaan listat kaikille bändin jäsenille. Sen jälkeen lähdin huhuilemaan ko. kiertueteknikkoa pitkin taloa ja lopulta ansaitsin suuren kiitoksen pelastettuani miekkosen pulasta. Lisäksi törmäsin Peter Tägtgreniin ja myin antaumuksella kaljaa janoisille metallifaneille.


VUODEN PARHAAT JA KIVOIMMAT BÄNDIT
Jenna, vt. toiminnanjohtaja

1. Veto
2. Jätkäjätkät
3. Pariisin Kevät

Ja tietty ne loputkin noin 180 bändiä, jotka vierailivat Tanssisali Lutakossa vuonna 2011! Pusi pusi.


VUODEN PARHAAT SOUNDIT
Hannu, vastaava ääniteknikko

The Bellrays 11.5.2011
Veto 9.12.2011
Deathbed 18.3.2011

Toki noista nuo Bellrays ja Deathbed oli mun itseni tekemiä, mutta kukapa sitä koiran häntää nostaisi, jos ei koira itse. Mutta se on varma, että toi Bellrays mun tekemänä oli ehdottomasti paras.


VUODEN PARHAAT LEVYT
Ville, vapaaehtoisvastaava

1. PJ Harvey – Let England Shake
Aivan todella hyvä levy, jolla yksi maailman menestyneimmistä naisartisteista tekee kunniaa kotimaalleen Englannille. Voisi tulla Suomeen keikalle.

2. WU LYF – Go Tell Fire to the Mountain
Mainio debytti nuorilta briteiltä. Tässä on kaikki oikeat ainekset sopassa: bändi kuulostaa nuotiolla soittavalta heimolta ja laulaja ulvoo kuin susi. Eikä bändi voi olla huono, jos sen nimi on lyhenne sanoista World Unite Lucifer Youth Foundation.

3. VETO – Everything Is Amplified
Nämä tanskalaiset kävivät tässä kuussa näyttämässä Lutakossa, kuinka laitetaan kunnon tanssit pystyyn. Levy ei ehkä yllä aivan kahden edellisen tasolle, mutta on joka tapauksessa yksi vuoden parhaista julkaisuista. Rima on korkealla.


HYVÄÄ JOULUA JA UUTTA VUOTTA KAIKILLE, NÄHDÄÄN JÄLLEEN VUONNA 2012!