Sulje

Liity jäseneksi!

Jelmun jäsenyys on parempaa kuin rahan laittaminen pankkiin, sillä jäsenyydestä hyödyt sinä, eikä joku muu.

Jäsenyys on voimassa seuraavat 12 kuukautta keikasta, jolla jäsenyytesi lunastat. Jäsenenä et ole velvoitettu osallistumaan Jelmun vapaaehtoistyöhön. Muutenkaan ei tarvitse ottaa paineita mistään, on ihan ok jos vain käytät jäsenyyttäsi yllämainittujen etujen tavoitteluun.

Jäsenedut ovat kuitenkin henkilökohtaisia. Jäsenenä et voi siis varata lippuja kavereillesi. Koska jäsenyys on henkilökohtainen, ovat edutkin henkilökohtaisesti vain sinun; eli yksi lippu varaukseen jäsentä kohden ja alennuksetkin koskevat vain sinun omia lippujasi.

Jäseneksi liittyminen

Jelmun jäsenmaksu on 25 €. Kun liityt Jelmu jäseneksi, pääset valitsemallesi liittymiskeikalle ilmaiseksi, koska keikkalippu korvautuu jäsenmaksullasi. Tämä etu koskee kuitenkin, kuinka ollakaan, vain niitä iltoja, jolloin liput ovat alle 25 €. Eli yli 25 euron keikoilla joutuu pulittamaan niin jäsenmaksun kuin keikkalipunkin, jos silloin jäseneksi haluaa liittyä. HUOM: JÄSENEDUT OVAT VOIMASSA LIITTYMISKEIKASTASI ALKAEN. ELI JOS ESIM. PÄÄTÄT LIITTYÄ JA NOUTAA JÄSNEKORTTISI TOUKOKUUSSA OLEVALTA KEIKALTA, ET VOI SAADA JÄSENALENNUSTA HUHTIKUUN KEIKOILTA.

Liity keikkailtana

Maksa jäsenmaksu Lutakon ovella lipunmyynnissä. Samana iltana ei tarvitse erikseen ostaa pääsylippua, mutta jos epäilet, että keikka myydään loppuun, toimi alla olevan vaihtoehdon mukaisesti.

Valitse keikka jolloin haluat liittyä jäseneksi ja täytä yhteystietosi. Tämän jälkeen saat maksuohjeet, joita seuraamalla lunastat jäsenyytesi.