Live Is Life @ Musta Kynnys: Hällas (SE) 23 , Seremonia 22

la 7.3.
21-03
K-18

HUOM: Keikka Mustassa Kynnyksessä (Hannikaisenkatu 16).

Esiintyjät:

Hällas (SE)

Soittoaika: 23

Seremonia

Soittoaika: 22

Psykedeelisen Rockin ja progressiivisemman ilmaisun välissä taianomaisesti seikkaileva Hällas (SWE) saapuu maaliskuussa Jyväskylän Mustaan Kynnykseen!

 

Unohda arkipäivän rutiinit ja astu kokeilunhaluiseen fantasiamaailmaan. Niin Hällas haluaa kaikken levyä kuuntelevien tai keikoille saapuvien ainakin kokevan. Vahvasti 70-luvun musiikista inspiraationsa ammentavan viisikon musiikki on dynaaminen yhdistelmä progressiivista rockia, metallia ja folkkia. Yhtyeen tuleva albumi Conundrum on kolmas ja viimeinen osa trilogiaa, jonka aiempiin osiin kuuluvat 2015 julkaistu bändin nimeä uljaasti kantava EP ja 2017 julkaistu debyyttialbumi Excerpts From a Future Past. Trilogian kolmas osa onkin yhtyeen tähänastisen uran monipuolisin ja mielenkiintoisin teos sisältäen kuitenkin yhtyeelle ominaista soundimaailmaa. 

 

Psykedeelisen rockin ja progressiivisemman ilmaisun välissä taianomaisesti seikkaileva Hällas nähtiin edellisen kerran Suomessa marraskuussa 2018, kun bändi kiersi Suomessa yhdessä ruotsalaisen retro rock -yhtyeen Graveyardin kanssa. Vuonna 2011 Linköpingissä perustetun Hällaksen debyyttialbumi Excerpts From a Future Past piti sisällään yhtyeen tähänastisen uran suurimman hitin nimeltä Star Rider, jonka myötä kovassa nosteessa oleva yhtye on raivannut tiensä lukuisten klubien kautta myös suuremmille festivaalilavoille.

 

Hälläs-fanien ei onneksi tarvitse odottaa uutta materiaalia tammikuuhun saakka, sillä yhtye julkaisee marraskuun 22. päivä ensimmäisen maistiaisen tulevalta albumilta. Ensimmäinen Conundrum-albumilta julkaistava single kantaa nimeä Tear of a Traitor.

 

Linköpingin jytäryhmää Jyväskylässä lämmittelee Suomen johtaviin occult rock -yhtyeisiin lukeutuva Seremonia.