Lutakon viikkoon mahtuu crustia, kirpparia, Discoa ja Otran tytär

Taas on musiikkia tarjolla moneen makuun. Ja jos ei musiikki maistu, niin tule edes riisipuuroa maistamaan lauantaina. Se ei maksa mitään.

To 29.11. KAISA VALA, WHITELINES
Uuden musiikin kilpailussa säväyttäneen Kaisa Valan viime viikon perjantaina julkaistu debyyttialbumi International Shaman soi kirkkain värein ja laajalla skaalalla: se on herkkä ja raju, sukeltaa taivaalle mutta ei pelkää kenkien sotkemista katuojassakaan. Tätä voidaan suositella mm. Tori Amoksen ystäville. Kaisa Vala on kitaristilegenda "Otra" Romppasen (Mana Mana, Psychoplasma...) tytär. Illan avaa jyväskyläläinen Whitelines. Perinteisellä arki-ilta-aikataululla mennään eli pääesiintyjä klo 22 ja lämppäri klo 21.
{page_2}256
http://www.tiketti.fi/Kaisa-Vala-Whitelines-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17660

Pe 30.11. MARTYRDÖD (SWE), KYLMÄ SOTA, ARRESTUM
Ruotsalainen Martyrdöd sekoittaa crust/hardcoreensa sävyjä, jotka lähenetelvät black metallin äänimaailmaa. Southern Lord julkaisi tänä vuonna bändin Paranoia-albumin ja sitä kautta bändi on tullut tunnetummaksi ja suositummaksi myös punkkipiirien ulkopuolella. Lämppäreinä Suomen kovimpiin hardcore-ryhmiin lukeutuvat Kylmä Sota ja Arrestum. Jos ns. Portland-soundi (Tragedy, From Ashes Rise...) miellyttää, niin älä missaa tätä iltaa missään tapauksessa!
{page_2}210
http://www.tiketti.fi/Martyrdod-SWE-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17139

La 1.12.  ROCKIRPPIS
Klo 12-15. Jelmu ry:n perinteinen Rockirppis Tanssisali Lutakossa lauantaina päivällä. Paljon myyjiä (kaikki myyntipaikat varattu jo). DJ Äxon Raine soittamassa outoa musiikkia. Teijän Keittiö syöttämässä ihmisille riisipuuroa. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Tuu käymään ja tekemään löytöjä. Kierrätys kunniaan ja rock ei kuole koskaan!
http://www.facebook.com/events/440443606003077/

La 1.12.  DISCO ENSEMBLE, STOCKERS!
Indiepunkkia, posthardcorea, mitälie... laitat Disco Ensemblen sitten mihin lokeroon hyvänsä, ei musiikkinsa siitä miksikään muutu. Uudella Warriors-levyllä on otettu rohkeita askelia jopa valtavirtapopin suuntaan. Jälleen loistava levy loistavalta bändiltä! Mukana myös tuoreempi indietulokas Stockers!
{page_2}205
http://www.tiketti.fi/Disco-Ensemble-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17138