Lutakon viikonlopussa Kakka-Hätä 77 ja Lutakko Jäissä 2013

Lutakon kesätauko lähenee vääjämättä, mutta vielä ehdit mukaan kevätkauden keikkarientoihin. Perjantaina perinteinen nuoria lupauksia esittelevä Lutakko Jäissä ja lauantaina hienot punk-riennot legendaarisen Kakka-Hätä 77:n johdolla.

Jelmun jäseneksi kannattaa liittyä nyt, mikäli haluat hyödyntää 10 euron alennuksen Lutakko Liekeissä -pääsylipusta. Myös kaikista muista keikoistamme Jelmun jäsenet saavat aina alennuksen ja syksylle onkin paljon hienoja bändejä jo sovittuna. Julkistamme lisää syksyn ohjelmaa lähiaikoina.

Pe 24.5. Lutakko Jäissä  2013: FOUNDING NEVERLAND, TYPEFACE, SUORAT LUUPIT, DIAMOND JAM, CITIZEN HOPE
Kolmatta kertaa järjestettävä Jelmun vapaaehtoisten ja nuorten yhdessä toteuttama Lutakko Jäissä tapahtuma marsittaa lavalle joukon eri tyylisiä nuoria bändejä. Illan pääesiintyjänä nähdään jo jonkin verran mainetta niittänyt Founding Neverland, joka aiemmin keväällä joutui Lutakon keikkansa perumaan. Bändien lisäksi tapahtumassa on kilpailuja ja muuta oheistoimintaa. Klo 18-01. Ei ikärajaa, ei anniskelua. Jelmun jäsenet ilmaiseksi sisään, muut vitosella. Lisätietoa tapahtuman meiningeistä ”Jäitten” facebook-sivuilta.
{page_2}338
http://www.tiketti.fi/Lutakko-Jaissa-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/20313
https://www.facebook.com/lutakkojaissa

La 25.5. KAKKA-HÄTÄ 77, LÄHTEVÄT KAUKOJUNAT, KAUPUNGIN VALOT
Kakka-Hätä 77 on kuollut, eläköön Kakka-Hätä 77! Toimintansa jo kertaalleen lopettanut bändi tekee sittenkin ainakin muutaman keikan, joista yksi on itseoikeutetusti Jyväskylän Tanssisali Lutakossa tulevana lauantaina. Kaikkihan jo tietävätkin että Kakkista seurasi menestystarina nimeltä Pää Kii ja suomipunkin uusi nousu. Illan avaavat tuoreemmat tapaukset Lähtevät Kaukojunat ja Kaupungin Valot, joihin kannattaa perehtyä varsinkin jos Problems? ja varhainen Tehosekoitin kolahtavat. Tästä ei toukokuinen punkki-ilta parane, toimii niin vitutukseen kuin hyvään fiilikseen!
{page_2}327
http://www.tiketti.fi/Kakka-Hata-77-Lahtevat-Kaukojunat-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/19555

Lutakko Liekeissä -ohjelma on valmis ja loput festarin ohjelmasta julkaistaan kesäkuun alussa. Ensi viikolla mun muassa ihana soul mama Nicole Willis!

Pe 24.5. LUTAKKO JÄISSÄ 5€/0€
La 25.5. KAKKA-HÄTÄ 77, LÄHTEVÄT KAUKOJUNAT, KAUPUNGIN VALOT 7€/5€
Pe 31.5. HARJUMAA, SALAIVA, WENDS 5€/0€ (K-18)
La 1.6. NICOLE WILLIS & THE SOUL INVESTIGATORS 15€/13€ (K-18)
To 6.6. Metal From Finland: MEN IN THE BOX PLAYS ALICE IN CHAINS, BLOOD-STAINED, SUICIDAL RIDE 7€/5€
Pe 7.6. JEX THOTH (USA), SINK 15€/10€

La 31.8. LUTAKKO LIEKEISSÄ 25€/15€

To 26.9. WHITE HILLS (USA) 8€/0€ (K-18)
Ke 2.10. JUCIFER (USA), WOUND 8€/0€ (K-18)

 

Halvempi hinta Jelmun jäsenille.
Ennakkoliput: https://www.jelmu.net ja http://www.tiketti.fi/tapahtumat#q=lutakko
HUOM: Tiketistä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: https://www.jelmu.net
Jyväskylässä Tiketti toimii Levykauppa Äxän yhteydessä osoitteessa Väinönkatu 7.

Löydät meidät myös facebookista: http://www.facebook.com/lutakkoclub