Lutakossa Suomen parasta räppiä, Suomen parasta jazzia ja Suomen paras Mokoma

Noniin, taas tapahtuu: Torstaina aloitellaan keikkaviikko itsensä Asan seurassa, perjantaina jazzataan XL:n ja Marzin kanssa ja lauantaina ”äijähevataan” kera Mokoman. Siis ainakin kolme hyvää syytä tuoda koko pikkujouluseurueesi Lutakkoon!

To 15.11. ASA & DJ POLARSOUL
Jou jou! Asa tällä kertaa talossa ilman Jätkäjätkiä, seuranaan DJ Polarsoul. Helmikuussa nämä herrat vetivät Ilokiven täyteen ja tunnelman kattoon. Tämä Lutakon keikka järjestyi hieman lyhyellä varoitusajalla, joten kertokaahan kavereillenne keikasta, kun ei olla kauheasti ehditty mainostaa tapahtumaa. Asan soolokeikoilla on kuultu materiaalia koko uran ajalta, ihan niistä Avaimen hiteistä alkaen.
{page_2}255
http://www.tiketti.fi/Asa-and-DJ-Polarsoul-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17659

Pe 16.11. XL
Jazzia Lutakossa kuullaan harvemmin, mutta silloin kun kuullaan se on aina parasta A-sarjaa. XL pisti pillit pussiin jo vuosikausia sitten, mutta bändin perustamisen 20-vuotisjuhlan kunniaksi he tekevät juhlakiertueen, jonka pysäkkinä perjantaina on Lutakko. Kokoonpano on täynnä alan nimimiehiä: Arttu Takalo (vibes), Jarmo Saari (guitar), Tuure Koski (bass), Tomi Salesvuo (drums), DJ Bunuel (effects). Ja mukana Lutakon keikalla myös erikoisvieras: Marzi Nyman (guitar)
{page_2}209
http://www.tiketti.fi/XL-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17148

La 17.11.  MOKOMA, SUSIVAINAA
Lutakon ikisuosikki Mokoma palasi yhden akustisen levyn ja kiertueen jälkeen takaisin sähköisen ilmaisun pariin tuoreella 180 Astetta -albumillaan. Levy on saanut hyvä vastaanoton niin levyjä ostavan kansanosan kuin niitä arvostelevan kriitikon suunnalta. Uutta ja vanhaa sävelmää kuullaan Lutakossa lauantaina. Ennakkolipun ostamista suosittelemme lämpimästi niin ei tarvitse jonottaa kylmässä ovilippua!
{page_2}238
http://www.tiketti.fi/Mokoma-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17145