Lutakossa tapahtuu jälleen: Danny & Anneke, Club Old Farts ja Loppu Tulee -festari!

Keskiviikko-iltaa vietämme akustisissa tunnelmissa ulkomaan tähtien seurassa. Perjantaina pikkujoulukansaa viihdyttää hyvä humppabändi ja pari keskinkertaista DJ:tä. Lauantaina räjähtää päät muun muassa "Rotiskojen" ja "Impukoitten" toimesta.

Ke 30.1. DANNY CAVANAGH (UK) & ANNEKE VAN GIERSBERGEN (NED)
Lutakon tammikuu saa huikean päätöksen keskiviikkona kun lavalla nähdään kaksi pitkän ja ansiokkaan uran tehnyttä huippumuusikkoa akustisella keikalla. Muun muassa Anathema-, The Gathering- ja Devin Townsend Project -yhteyksistä tutut Danny ja Anneke esittävät ensin omat soolosetit ja lopuksi yhdessä tulkiten materiaalia koko uriensa varrelta sekä tyylillä valikoituja yllättäviäkin lainakappaleita. Ovet klo 20 ja Danny aloittaa klo 21.
{page_2}276
http://www.tiketti.fi/Danny-Cavanagh-and-Anneke-Van-Giersbergen-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/18139

Pe 1.2. Lutakon pikkujoulut / Tipattoman tammikuun päättäjäiset:
CLUB OLD FARTS, LINNUNRATA-ORKESTERI YHTYEINEEN
Lutakosta aikoinaan alkunsa saanut ja sittemmin peräti Muuramessa asti useasti keikkaillut Jyväskylän huonoin DJ-klubi Club Old Farts palaa syntysijoilleen pitkän tauon jälkeen tipattoman tammikuun päättymisen kunniaksi. Mukana Old Fartsin vakio-DJ:t Soft Egg ja Mr. Dolby Parton. Levymusiikin lisäksi illan ohjelmassa on elävää musiikkia kun pikkujoulukansaa tanssittamaan saapuu iki-ihana, niin Mustat Kynnykset kuin Vakiopaineetkin kiertänyt Linnunrata-Orkesteri Yhtyeineen. Vain aikuisille! K-18!
{page_2}291
http://www.tiketti.fi/Lutakon-pikkujoulut-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/18580

La 2.2. Loppu tulee 2013:
ROTTEN SOUND, IMPALED NAZARENE, CARNALATION, DARK DAYS AHEAD, BLOOD-STAINED, BILL SKINS FIFTH
Wimma Visionsin jengi tuo lauantaina Lutakkoon kovatasoisen metallifestarin, jonka pääesiintyjinä nähdään 20 vuoden ikään ehtinyt vaasalainen grind-suuruus Rotten Sound ja oululainen black metal-komppania Impaled Nazarene. Seinäjoen Carnalation täydentää kattausta ja jyväskyläläisosaamista esittelevät Dark Days Ahead ja Blood-Stained. Illan avaa Kaaoszinen demoskaban voittaja Bill Skins Fifth. Kolmatta kertaa järjestettävän Loppu Tulee -festivaalin areenana on nyt ensimmäistä kertaa Tanssisali Lutakko. HUOM: Ovet auki jo klo 18 ja ensimmäinen bändi klo 18:30. Liput ennakosta 18€ ja ovelta 20€. Illan aikataulu ja muuta tietoa tapahtuman facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/475686012463911/
{page_2}278
http://www.tiketti.fi/Loppu-Tulee-2013-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/17998


Viimeismmät lisäykset kevään ohjelmaamme ovat mm. mallia J.KARJALAINEN, ISMO ALANKO, STEEN 1 ORKESTRA, ONE MORNING LEFT ja DEATHCHAIN. Lähiaikoina luvassa lisää mielenkiintoisia ohjelmajulkistuksia. Pysy kuulolla.