Mikael Gabriel 20:30

to 2.11.
19-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Mikael Gabriel

Soittoaika: 20:30

OMG! MG LUTAKKOON!

Kotimaan suosituimpien pop-tähtien harvalukuiseen joukkoon viimeistään Vain Elämää -visiittinsä myötä noussut Mikael ”MG” Gabriel saapuu ensimmäistä kertaa urallaan esiintymään Jyväskylän legendaariseen Tanssisali Lutakkoon torstaina 2. marraskuuta. Liput tavallisesti paljon suurempia areenoita, festivaaleja ja yökerhoja kiertävän räppärin harvinaiselle ikärajattomalle klubikeikalle tulevat myyntiin perjantaina.

Karismaattinen ja kunnianhimoinen Mikael Gabriel on ehtinyt uransa aikana jo hakata useamman naulan platinalevyilleen olohuoneeseensa ja esiintyä suurimpien festivaalien lavoilla. Räppäri nousi vuonna 2016 valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain Elämää-ohjelman puhutuimmista artisteista. Kuitenkin jo ennen osallistumista ohjelmaan MG:n puhutteleva musiikki on ehtinyt kerätä miljoonia striimauksia Spotifyssä ja Youtubessa.

Kuluva vuosi on ollut Gabrielille menestyksekäs: räppäri lähti ensimmäiselle Suomen kiertueelleen, joka huipentui vaatimattomasti Helsingin Jäähalliin ja pokkasipa mies myös Vuoden miessolisti-pystin tämän vuoden Emma-gaalassa. Mikael Gabrielin tuorein julkaisu on tänään 20.9. julkaistu ”Maailman laidalla” -yhteissingle Isac Elliotin kanssa. Kappaleen voit kuunnella täällä: https://lnk.to/maailmanlaidallaAr

To 2.11.2017 MIKAEL GABRIEL @ Tanssisali Lutakko, Jyväskylä
Ovet klo 19, showtime klo 20:30
Ei ikärajaa / Rajattu anniskelualue täysi-ikäisille
Ennakkoliput alkaen 22€ (Jelmun jäsenille 20€), liput ovelta 25€