Paprika Korps (POL) Lutakkoon la 29.10.2011

Musiikissaan punkkia, dubia ja reggaeta yhdistelevä puolalainen Paprika Korps saapuu piristämään synkeää syksyämme lokakuun lopussa.

Heavyreggae-yhtyeeksi tituleerattu Paprika Korps perustettiin jo 1996 ja on siitä lähtien kiertänyt ympäri Eurooppaa jopa yli 25:ssä maassa. Suomessakin lukuisia kertoja vieraillut Paprika Korps soitti ensimmäisen keikkansa täällä 1999. Faneilleen omistautunut yhtye onkin saanut lisänimen ”Heavy Reggae Travellers”. Ehkäpä jotain lempinimestä kertoo kuinka Paprikat vuonna 2006, onnistuneen Ilosaarirockin keikan jälkeen, ajoivat 4000 kilometriä Siperiaan, vain päästäkseen soittamaan paikalliselle kuulijakunnalleen yhden keikan.

Paprika Korps on julkaissut viisi studiolevyä sekä yhden livelevyn, joka äänitettiin muuten Suomessa, Tampereen Klubilla. Live in Tampere -levy julkaistiin vuonna 2005 ja se on omistettu juurikin bändin suomalaisille faneille.

Tällä Suomen visiitillä yhtye hemmottelee kuulijaansa myös visuaalisin voimin, sillä mukana on koko kiertueen ajan oma videojockey. Mukana myös huiman bailubändin maineessa oleva reggaeta, jazzia, skata ja vaikkapa progea samaan tanssittavaan soppaan heittävä tamperelainen Poutatorvi.

Finland 2011, this time with Visual Support
PAPRIKA KORPS (POL) & POUTATORVI
Lauantai 29.10.2011 Tanssisali Lutakko
Liput: 8€ / 0€ | - S - | Jäsenet ilmaiseksi! | Osta lippu