Perinteinen Rockirppis ja epäperinteinen Karillopiimäklubi Lutakossa 30.11.

Tanssisali Lutakon perinteinen Rockirppis (yhdellä K-kirjaimella!) ilahduttaa käytetyn tavaran ystäviä seuraavan kerran marraskuun viimeisenä lauantaina. Perinteistä kaavaa on nyt kuitenkin rikottu täydentämällä kirpparielämystä elävällä musiikilla, kun Suomen paras ja punkein jazzbändi Black Motor viihdyttää kirppariväkeä kaupankäynnin lomassa. Sisäänpääsy kirpputorille on tuttuun tapaan ilmainen ja tarjolla on joulupuuroa, niin ikään maksutta. Kirpparipäivän iltana Lutakon Karillopiimäklubilla nähdään uuden albumin julkaiseva Risto sekä Hannibal & Musta Moottori.

Rockirppis on yleisölle avoinnna klo 12-15, Black Motorin soittoaika noin klo 13. Ennen ja jälkeen bändin musiikkielämyksiä tuottaa äänilevyiltä DJ Art Dictator. Ikärajaa ei ole, Rockirppiksellä vierailusta onkin muodostunut monelle perheelle mieluisa perinne. Nimestään huolimatta kirpputorilla on myynnissä myös muuta kuin rock-aiheista tavaraa.

Kirpparipäivän iltana Lutakko muuntautuu Karillopiimäklubiksi, joka ei sovi perheen pienimmille ja siksi klubille on asetettu 18 vuoden ikäraja.

”Carillo ja piimä ovat omaleimaisia ja mielipiteitä jakavia juomia, joiden yhdistelmän ei uskoisi toimivan ennen kuin sen itse kokee”, toteaa promoottori Raine Pulkkinen Lutakosta. ”Karillopiimä-klubi ottaa musiikkiin saman lähestymistavan eli yhdistetään erityylisiä artisteja samaan keikkailtaan yllättäen toimivaksi kokonaisuudeksi.”

Ensimmäisellä Karillopiimäklubilla lauantaina 30.11. esiintyvät neljännen albuminsa ”II” edellisiltana julkaiseva vaihtoehtoisen suomirockin räväkkä kokeilija Risto sekä räppiä jazziin yhdistävä Hannibal & Musta Moottori, joka nähtiin viimeksi Jyväskylässä elokuun Lutakko Liekeissä -festareilla.

”Täytyy kyllä myöntää että mielestäni Carillo on pahanmakuista ja piimä vielä pahempaa. Karillopiimää en ole ikinä maistanut enkä aio maistaa, mutta hyvin se tuntuu tekevän Lutakon baaritiskillä kauppansa. Karillopiimäklubi on kuitenkin pöhköllä tavalla juuri oikea nimi tällaiselle huippuhyvät erityyliset yhtyeet yhteen iltaan niputtavalle klubille”, toteaa Pulkkinen lopuksi.

"Piimä on hyvää ja carillo on hyvää." - John Pajunen, Jelmun hallituksen jäsen ja ex-puheenjohtaja.


https://www.facebook.com/events/409795062480937/


La 30.11. Rockirppis klo 12-15 w/ BLACK MOTOR live.

Black Motor n. klo 13. Ennen ja jälkeen bändin DJ Art Dictator.
Pöytävaraukset: info@jelmu.net. Pöytäpaikan hinta 5€ (perushinta), 2€ (Jelmun jäsenet).
Joulupuurotarjoilu!
Ei ikärajaa!
Ilmainen sisäänpääsy!

La 30.11. Karillopiimäklubi klo 20-02: RISTO, HANNIBAL & MUSTA MOOTTORI

Hannibal & Musta Moottori n. Klo 22
Risto n. klo 23
Liput 8€ (Jelmun jäsenet ilmaiseksi)
K-18

Ennakkoliput:
{page_2}425
http://www.tiketti.fi/Risto-Hannibal-and-Musta-Moottori-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/22592