Itä-Hollola Installaatio 21:30 , The Toxics 20:30 , Kürøishi 19:30

to 9.3.
19-02
K-18

Undie ja Alt Lutakossa. Ilmainen sisäänpääsy, narikkamaksu 2€/0€.

Esiintyjät:

Itä-Hollola Installaatio

Soittoaika: 21:30

The Toxics

Soittoaika: 20:30

Kürøishi

Soittoaika: 19:30

09.03.2017 JYVÄSKYLÄ - LUTAKKO - K18

Undie Agency & Alt Agency esittää: Kürøishi, The Toxics ja Itä-Hollola Installaatio Lutakossa.

Tammikuussa 2017 Jyväskylässä aloittanut ohjelmatoimisto Undie Agency juhlistaa toimintansa alkamista sekä yhteistyötä tamperelaisen Alt Agency & Managementin kanssa. Undie Agency ja Alt Agency & Management tuovat Lutakkoon kolme mielenkiintoista edustamaansa yhtyettä. 

Illan aikana Lutakon baarin lavalla esiintyvät crustia ja d-beat-paahtoa yhdistelvä Kürøishi, kotimaisen garage rockin ylpeys The Toxics ja kovassa nosteessa oleva Itä-Hollola Installaatio. Levymusiikista illassa vastaavat Undie-DJ:t Henkka ja Jesse. 

Tapahtuma on pääsymaksuton.


Kürøishin musiikki on väkevä sekoitus crustia ja d-beat-paahtoa. 2016 Oulussa perustettu Kürøishi julkaisee ensialbuminsa Poverty.Ignorance.Greed.Slavery (Fight Records) helmikuussa. Terveiden käsien lisäksi yhtyeen jäseniltä löytyy kokemusta muun muassa Deathchainin ja Lambsin riveistä. Yhtyeen musiikki tuo vahvasti mieleen Entombedin, Motörheadin ja Dischargen kaltaiset yhtyeet.

The Toxics on triosta viisihenkiseksi bändiksi paisunut yhtye, jota on jo ehditty hehkuttaa Suomen kovimmaksi ja puhdasverisimmäksi garage rock -yhtyeeksi. The Toxics on muun muassa lämmitellyt The Sonicsia Tavastialla ja julkaissut 10 tuumaisen EP:n. Suomalaisen Blast Of Silence Recordsin sekä ranskalaisen Kizmiaz Recordsin toimesta. Kesän 2016 jälkeen The Toxics on pitänyt keikkataukoa ja valmistellut tänä vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan tuottaja/äänittäjä Lauri Elorannan kanssa. 

Itä-Hollola Installaation rehellisyyttä, omaehtoisuutta ja vilpitöntä soittamisen iloa huokuvat kappaleet ja keikat ovat kuluneen vuoden aikana aiheuttaneet valtavasti ihailua ja innostusta kotimaisella musiikkikentällä. Alkuvuodesta 2016 Robert Niemistön laulujen ympärille koottu trio soittaa omien sanojensa mukaan rokkia. Joku voisi kuvailla bändiä suomirokin, ysäri-indien ja vaihtoehtopunkin yhdistelmäksi, mutta kukin päättäköön itse mistä on kysymys. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa Elävien aalloilla 2. joulukuuta.

Narikka 2€ (Jelmun jäsenille ilmainen)

Aikataulut:
Ovet klo 19.00
Kürøishi klo 19.30
The Toxics klo 20.30
Itä-Hollola Installaatio klo 21.30