VAIHTOEHTOMUSIIKIN GARAGEFEST JOENSUUSSA JA JYVÄSKYLÄSSÄ

Tulevana viikonloppuna vaihtoehtomusiikin faneja hemmotellaan pitkin Karjalaa ja Keski-Suomea. Kahden kaupungin yhteisfestari Garagefest järjestetään perjantaina ja lauantaina 30. – 31.1. yhtä aikaa Joensuussa ja Jyväskylässä. Festivaalin esiintyjät vaihtuvat päittäin ja päivittäin Joensuun Kerubin ja Jyväskylän Lutakon välillä. Kaikkiaan tapahtumassa esiintyy 14 yhtyettä, joista jokainen soittaa keikan molemmissa kaupungeissa.

Image title

Garagefestin odotetuimpiin bändeihin kuuluvat uudet albumit perjantaina julkaisevat Honningbarna (NOR) ja Callisto. Norjalainen punkyhtye Honningbarna tunnetaan erityisesti räjähtävänä live-esiintyjänä, jonka keikat eivät jätä kitararockin ystäviä kylmäksi. Postmetal-yhtye Callisto katkaisee neljännellä albumillaan Secret Youth viiden vuoden levytystauon. 

Särökitaran ihanuutta  ja tuoretta vaihtoehtorockia juhlivalla festivaalilla esiintyvät muun muassa Teksti-TV 666, Jukka Nousiaisen Jukka ja Jytämimmit, Radiopuhelimet, Red Eleven, Tiisu, Hopeajärvi, Tryer ja Katujen äänet. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Kerubin sekä Jelmun verkkosivuilla. 

- Viikonloppu on omistettu lujaa soitetun sähkökitaran suloiselle soundille. EDM-aikakaudella tekee sielulle välillä hyvää, kun polkaistaan fuzz-pedaali päälle ja lyödään rumpua lujaa.  Festarin kattaus on täynnä tämän hetken kiinnostavia indiebändejä, jotka potkii keikalla päin näköä, intoilee Joensuun Kerubin Petri Varis.  

Garagefest Joensuun Kerubissa ja Jyväskylän Lutakossa 30. – 31.1. Päiväliput 10/12 euroa ja kahden päivän liput 16/18 euroa. 

Lisätiedot: 

http://www.kerubi.fi/ajankohtaista.php?nid=289

https://www.facebook.com/events/529401923863670

Garagefest Kerubi

Pe 30.1.

Tiisu

The Escapist

Talmud Beach

Tryer 

Jukka & Jytämimmit

Katujen Äänet

Honningbarna (NO)

La 31.1. 

Red Eleven

Distral

Hopeajärvi

Teksti-TV 666

Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS

Radiopuhelimet

Callisto

Garagefest Lutakko: 

Pe 30.1.

Red Eleven

Distral

Hopeajärvi

Teksti-TV 666

Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS

Radiopuhelimet

Callisto

La 31.1. 

Tiisu

The Escapist

Talmud Beach

Tryer 

Jukka & Jytämimmit

Katujen Äänet

Honningbarna (NO)