Von Hertzen Brothers 22 , At The Hollow 21

la 16.12.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Von Hertzen Brothers

Soittoaika: 22

At The Hollow

Soittoaika: 21

VON HERTZEN BROTHERS SUOMEN KIERTUEELLE MARRASKUUSSA

Kaksi Helsingin Kulttuuritalon keikkaa jo aiemmin tänä vuonna julkistanut Von Hertzen Brothers paljastaa marraskuussa starttaavan War is Over –kiertueen loputkin paikat ja päivämäärät. Yhdeksän keikkaa käsittävä War is Over –kiertue käynnistyy Turusta perjantaina 24. marraskuuta ja päättyy Jyväskylään lauantaina 16. joulukuuta. Kiertueen liput ovat jo myynnissä. Tarkemmat tiedot löytyvät bändin ja keikkapaikkojen verkkosivuilta. 

Kiertuebändin kokoonpano täydentyy Von Hertzenin veljesten lisäksi kahdella huippumuusikolla. Mukaan lähtee Suomen kärkirumpaleihin lukeutuva Sami Kuoppamäki, jonka jäljittelemätön tyyli tuli ennen kaikkea tunnetuksi legendaarisen maineen luoneessa Kingston Wallissa, mutta joka on myös soittanut lukuisten suomalaisten artistien, mm. Apocalyptican ja Stratovariuksen levyillä, sekä myös Von Hertzen Brothersin Approach -nimisellä kakkosalbumilla. Keikkojen kosketinsoittajana kuullaan ruotsalaista Robert Engstrandia, joka tunnetaan mm. metallibändi Turisaksen riveistä sekä ruotsalaisesta progressiivista rockia soittavasta The Flower Kings –bändistä. 

Sekä Sami että Robert lähtevät mukaan myös Von Hertzen Brothersien tulevalle englanninkiertueelle. ”Olemme todella innoissamme siitä, että saamme sekä Samin että Robertin mukaan keikoille. Kummatkin ovat niin hienoja muusikoita, että esiintymisistä tulee varmasti ainutlaatuisia. Aiomme soittaa niin uusia kuin vanhojakin biisejä, emmekä voisi enempää odottaa kiertueelle  pääsyä" iloitsee Mikko Von Hertzen tulevan kiertueen alla.

War is Over Tour

24.11. TURKU Gong                 

25.11. LAHTI Finlandia-klubi

01.12. HELSINKI Kulttuuritalo

02.12. HELSINKI Kulttuuritalo

05.12. KOUVOLA House Of Rock  

08.12. TAMPERE Olympia                 

09.12. PORI Kino                              

15.12. JOENSUU Kerubi                           

16.12. JYVÄSKYLÄ Lutakko

www.vonhertzenbrothers.com  

www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial

www.fullsteam.fi