Ystävänpäivänä ilmaisia keikkoja Jyväskylässä!

Valtakunnallista keikkapäivää vietetään kolmatta kertaa perjantaina 14. helmikuuta, jolloin useissa Suomen tunnetuimmissa keikkapaikoissa tarjoillaan yleisölle elävää musiikkia maksutta. Jyväskylässä ilmaiskeikoilla nähdään ensin alkuillasta Nancy sekä Umeo Lutakossa ja hieman myöhemmin Unkind ja Wound Mustassa Kynnyksessä.

Sekä jyväskyläläisen Nancyn että oululaisen Umeon live-esiintymisissä on panostettu musiikin lisäksi visuaaliseen ilmeseen. Molempien tyylilajiksi voidaan määritellä post rock, joskin vaikutteita on kuultavissa laajalti niin indie rockin kuin elektronisenkin musiikin puolelta. Nancy on juuri julkaissut uutta musiikkia tulevalta toiselta albumiltaan: http://www.youtube.com/watch?v=zlTRxD4h7B4&feature=youtu.be

Mustassa Kynnyksessä Keikkapäivää juhlitaan Lutakkoa raskaammissa merkeissä. Unkind on maailmallakin tunnettu crust/hardcore-bändi ja Wound puolestaan nouseva jyväskyläläinen sludge/metal-nimi. Kynnyksessä vietetään Keikkapäivän lisäksi Woundin debyyttialbumin julkaisujuhlaa.

Suomen Rock-klubien liiton järjestämä Valtakunnallinen keikkapäivä on vakiinnuttanut paikkansa Ystävänpäivälle. Lutakon ja Mustan Kynnyksen ohella ilmaiskeikkoja on mm. Helsingissä Nosturissa, Tavastialla ja Loosessa, Joensuun Kerubissa sekä Tampereen ja Turun Klubeilla.


Pe 14.2. Valtakunnallinen keikkapäivä Jyväskylässä:

Tanssisali Lutakko (ei ikärajaa/baari K-18)
Klo 21  UMEO
Klo 22 NANCY

Musta Kynnys (K-18)
Klo 23 Wound
Klo 00 Unkind

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!