Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden 21

la 26.12.
20-02
K-18

HUOM: Antony Parviaisen konsertti siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi ajankohta on tapaninpäivä la 26. joulukuuta. Peruuntuneille keikoille (28.12.2019 ja 15.5.2020) ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle keikalle. 

Esiintyjät:

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 31.8. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

IRON MAIDEN EI LOPU!

Antony Parviainen Trio plays Iron Maiden Lutakossa toukokuussa. 

Hevikansan klassikoiden äärellä jo useamman vuoden loistanut kuusihenkinen Antony Parviainen Trio kiersi keväällä 2019 ympäri maata soittaen legendaarisen Iron Maidenin tuotantoa. Jyväskylän keikka Mustassa Kynnyksessä myytiin loppuun hyvissä ajoin ennakkoon ja moni halukas jäi ulkopuolelle. Onneksi näitä tulkintoja on mahdollisuus kuulla Jyväskylässä ainakin vielä kerran ja tällä kertaa areenana toimii 30-vuotisjuhlavuottansa viettävä Tanssisali Lutakko. Lippu kannattaa hankkia ajoissa, jotta varmasti mahdut kuulemaan Wasted Yearsin, Revelationsin ja muut ikiklassikot akustisina huippuversioina.

HUOM: Peruuntuneelle (28.12.2019) keikalle ostetut liput käyvät tälläe keikalle sellaisenaan!

Antony Parviainen Trio on:

Antony Parviainen – laulu

Ilari Heinäaho – kitara

Elias Kahila – sello

Petteri Vaalimaa – kontrabasso

J-V Hintikka – kitara

Aki Parviainen – rummut