ATOMIROTTA, LOST SOCIETY JA ROCKIRPPIS!

Lutakon Rockirppis on perinteinen varma kevään merkki ja nykyään myös Lost Society -vetoinen JKL Thrash Attack -minifestari. Näillä mennään lauantaina, mutta jo perjantaina tapahtuu kun aurinkoa Lutakkoon tuovat Atomirotta ja Apina.

Atomirotta julkaisi helmikuussa toisen albuminsa ja maaliskuussa soitti levynjulkkarikeikat Tavastiassa, myyden kaksi iltaa loppuun. Jyväskylässä Rotan, Rane Raitsikan ja J.Pajulaakson muodostama kokoonpano nähtiin Lutakko Liekeissä -festareilla elokuussa ja nyt tulevana perjantaina on vuorossa paluu Lutakkoon. Lippuja on vielä jäljellä! Illan avaa Apina, joka on onnistuneesti tuonut rapmetallin 2010-luvulle. Myös Apina nähtiin viime kesän Lutakko Liekeissä -juhlissa.

Lauantai-iltapäivän Rockirppikselle on ilmainen sisäänpääsy. Kaikki myyntipöydät on varattu, joten myytävää tavaraa riittää. Levyjen, bändipaitojen ja muun musiikkiaiheisen krääsän ohella tarjolla on ties mitä musiikkiin liittymätöntäkin tavallista ja epätavallista kirppiskamaa. Tulehan tekemään löytöjä klo 12-15. Ei ikärajaa. Baari on auki.

Lost Society julkaisi helmikuussa kolmosalbuminsa ”Braindead” jälleen metallijätti Nuclear Blastin kautta. Vielä aiempaakin paremmaksi kehittynyt yhtye palasi juuri Japanin keikoilta ja aiemmin viimeisen puolen vuoden sisään yhtye on muun muassa kiertänyt Eurooppaa legendaarisen Exoduksen kanssa ja lämmitellyt vielä legendaarisempaa Slayeria. JKL Thrash Attackin kolmas inkarnaatio on 100% JKL, sillä illan muut yhtyeet ovat Inkvisitor ja Justice Theory. DJ-thrashit pyöräyttää vinyyleiltä Angel Witching Hours DJ’s.

Ensi viikolla jo keskiviikkona kova kotimainen punk-kattaus, perjantaina kova kotimainen modernin metallin kattaus ja lauantaina kovaakin kovempi Ghetto Party, jonka line-up on sellainen ettei ole Lutakossa vastaava suomirapin tähtisikermää ennen nähty yhden illan aikana! Näihin on hyvä päättää kevään klubikeikkakausi. Seuraavalla viikolla sitten vielä Yläkaupungin Yön Jelmun teltta, jossa mm. Pamela Sutra!

Pe 6.5. ATOMIROTTA, APINA 10€/8€ 

www.jelmu.net/atomirotta-apina-652016

www.tiketti.fi/Atomirotta-Apina-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/37925

www.facebook.com/events/855563381221627

La 7.5. Rockirppis. Klo 12-15. Ilmainen. Tiedustelut: info@jelmu.net 

www.jelmu.net/rockirppis-752016

www.facebook.com/events/483398768509977

La 7.5. JKL Thrash Attack vol. III: LOST SOCIETY, INKVISITOR, JUSTICE THEORY, Angel Witching Hours DJ's 12€/10€

www.jelmu.net/jkl-thrash-attack-jkl-thrash-attack-vol-iii-lost-society-inkvisitor-justice-theory-2016

www.tiketti.fi/JKL-Thrash-Attack-vol-III-Lutakko-Jyvaskyla-lippuja/36280

www.facebook.com/events/1682659501973320

Lutakon kaikki varmistuneet tulevat tapahtumat:

Pe 6.5. ATOMIROTTA, APINA 10€/8€ 

La 7.5. Rockirppis. Ilmainen. Tiedustelut: info@jelmu.net 

La 7.5. JKL Thrash Attack vol. III: LOST SOCIETY, INKVISITOR, JUSTICE THEORY, Angel Witching Hours DJ's 12€/10€ 

Ke 11.5. JKL Punk/HC Sessions: MAAILMANLOPPU, HERO DISHONEST, YDINPERHE, SISTER DISASTER 6€/0€ 

Pe 13.5. BLACK CROWS BREAK THE SILENCE, BLIND CHANNEL, EMBER FALLS, FOUNDING NEVERLAND 6€/0€ 

La 14.5. Ghetto Party 7v: ASA & BAND, LAINEEN KASPERI, HANNIBAL, EDU KEHÄKETTUNEN, JXO, AREA52. Ennakko 15€ / Ovelta 20€.

La 21.5. Yläkaupungin Yön Jelmu-teltta: TIISU, JUKKA NOUSIAINEN, PIETARIN SPEKTAAKKELI, PAMELA SUTRA, PAHA KAKSONEN, AKSELI HILTUNEN PSYKOOSISSA, LAUANTAI NOIN 14-15 HITTIÄ PLAYS LEEVI AND THE LEAVINGS. Ilmainen. (K-18)

La 18.6. LIITON MIEHET 8€/5€ (K-18)

Halvempi hinta Jelmun jäsenille.

Ennakkoliput: www.jelmu.net/keikat ja www.tiketti.fi/tapahtumat#q=lutakko 

HUOM: Tiketistä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: www.jelmu.net/jelmu-ry/liity-jaseneksi