Brymir , Kaunis Kuolematon

pe 13.1.
20-02
K-18

Esiintyjät:

BRYMIR JA KAUNIS KUOLEMATON JYVÄSKYLÄN LUTAKOSSA 13.1.2023!

Nopeaa metallia, hidasta metallia, herkkää metallia, järkyttävän kovaa metallia! Brymir ja Kaunis Kuolematon saapuvat Jyväskylän Lutakkoon tammikuun 13. päivä ja luvassa on unohtumaton raskaan musiikin keikkailta, jota fiilistellään vielä pitkään.

Melodisen death metalin kotimaisiin kärkinimiin lukeutuva Brymir julkaisi elokuussa 2022 neljännen albuminsa "Voices In The Sky" maailmanlaajuisesti Napalm Recordsin kautta. Äärimmäistä nopeutta, haikeutta tihkuvia melodioita ja vuoren kokoista tunnetta tarjoava albumi on samalla kenties myös raskainta Brymiriä koskaan. Loistavan vastaanoton niin kriitikoilta kuin faneilta saaneen albumin antia päästään vihdoin kuulemaan ja kokemaan myös Jyväskylässä!

Death- ja doom metalia musiikissaan yhdistelevä Kaunis Kuolematon on suomalaisen melankolian ruumiillistuma. Yhtyeen omalaatuinen soundi vaihtelee kauniista ja haikeista puhtaasti lauletuista melodioista raastaviin huutoihin ja raskaaseen jyräykseen. Yhtye julkaisi kolmannen täyspitkänsä marraskuussa 2020 ja on kerännyt levyllä huomiota ja kehuja ympäri maailman nostaen heidät genrensä yhdeksi merkittävimmistä yhtyeistä Suomessa.