Cledos 22 , Pyrythekid 21

pe 30.10.
20-01

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Cledos

Soittoaika: 22

Pyrythekid

Soittoaika: 21

Cledos on yksi suosituimmista ja tunnetuimmista 2020-luvun uuden aallon artisteista. Vuonna 2017 Töis-debyyttisinglellään viraali-ilmiöksi noussut Cledos on vakiinnuttanut asemansa Suomen kiinnostavimpien tekijöiden joukossa ja artisti on tähän mennessä huomioitu mm. kahdella Emma-ehdokkuudella (Vuoden tulokas ja Vuoden hip hop/r’n’b). Cledoksen kansainvälinen soundi, häikäilemätön tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tuoneet artistille vankan fanikunnan, joka näkyy mm. loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen. Energisestä esiintymisestään ja esimerkiksi Töis, Made in Italy ja KYSYMYS -kappaleistaan tunnetun Cledos julkaisi elokuussa 2020 listaykköseksi nousseen CEISSI-debyyttialbuminsa sekä samannimisen lyhytelokuvan, joka viimeistään nosti artistin kaikkien huulille. 


Vastikään KID -debyyttialbuminsa Överdogin kautta julkaissut Pyrythekid Monspin tuoreimpia sainauksia. Suomen rap-pääkaupungiksi kutsutusta Jyväskylästä kotoisin oleva 19-vuotias artisti on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia nimiä. Pyrythekid vakuuttaa kuulijan tulisen uhoavalla flow’llaan paljastaen silti välillä herkänkin puolensa: rapin lisäksi artisti tarjoilee kuulijoilleen laulua sekä pehmeämpiä ja melodisempia kappaleita moderneilla r’n’b-vivahteilla. Nuoresta iästään huolimatta Pyrythekid kirjoittaa kypsästi vakavista ja herkistäkin aiheista.


TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

Konsertit toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

- Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

- Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

- Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois.

- Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

- Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

- Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

- Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

- Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

- Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

- Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.