Dead By April (SE) 21:30 , Blood Youth (UK) 20:20 , Ember Falls 19:30

ti 4.10.
19-23

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

HUOM: Ajankohta muuttunut 26.11.2020 -> 27.10.2021 -> 2.2.2022 -> 4.10.2022. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan.

puls

Esiintyjät:

Dead By April (SE)

Soittoaika: 21:30

Blood Youth (UK)

Soittoaika: 20:20

Ember Falls

Soittoaika: 19:30

Marraskuun 2020, lokakuun 2021 ja helmikuun 2022 keikoille ostetut liput kelpaavat uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

*****

Dead By April laajalle Suomen kiertueelle Lokakuussa!

Ruotsalainen metalcore/pop metal -suuruus Dead By April saapuu kattavalle Suomen-kiertueelle Lokakuussa 2022. Uutta musiikkia julkaisevan yhtyeen seuraksi keikoille saapuu englantilainen Blood Youth, sekä suomalainen Ember Falls.

Kovan suosion saavuttaneen - ja loppuunmyytyjä klubikeikkoja soittaneen - Dead By Aprilin keikat ovat olleet Suomessa melko harvassa, eivätkä vielä koskaan tarjolla näin laajalti ympäri maata. Yhtyeeltä on luvassa uutta musiikkia tasaisesti ja tulevalla kiertueella tullaankin kuulemaan paljon myös uutta materiaalia. Tiedossa on siis ainutlaatuinen paketti niin metalcoren klassikoita kuin uudempaakin tuotantoa.

Dead By April yhdistää melodisuuden, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit laulut raskaisiin screameihin ja rytmeihin - ja on todistanut tämän olevan toimiva kaava jo ensijulkaisuistaan lähtien. Vuonna 2007 yhtye julkaisi levytysdebyyttinsä omakustannedemona, joka levisi kulovalkean tavoin ympäri internetiä. Seuraavana vuonna bändi julkaisi laajemman, yhdeksäntoista kappaleen, painoksen demostaan, joka jälleen päätyi levitykseen internetiin, ja poiki levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Dead by Aprilin kaupallinen läpimurto tapahtui vuonna 2009 ilmestyneellä, bändin omaa nimeä kantavalla, debyyttialbumilla. Albumilta ensimmäisenä irroitettu kappale "Losing You" onnistui nousemaan Ruotsin singlelistan kärkipaikalle, ja pian tie alkoi avautumaan myös muualle Eurooppaan. Yhtyeen ura on jatkunut nousujohteisesti joka julkaisun myötä, ja tänä vuonna onkin luvassa yhtyeen viides täyspitkä, jolta julkaistiin aiemmin keväällä ensimmäinen single "Memory".

Dead By April: Facebook | Youtube

Erityisvieraaksi keikoille saapuva englantilainen Blood Youth on täydellinen kumppani kiertueelle. Blood Youthin raskas metalli yhdistää rankat lyriikat, groovaavat riffit, sekä melodiset kertosäkeet. Yhtye on todistanut olevansa äärimmäisen kovassa livekunnossa ja onkin povattu olevan Englannin yksi nousevimpia tähtiä raskaan metallin parissa.

Blood Youth: Facebook | Youtube

Kiertueen keikat aloittava Ember Falls on kotimainen modernin metallin yhtye, joka on vakiinnuttanut asemaansa kotimaan musiikkikentällä tasaiseen tahtiin. Yhtye on löytänyt oman maailmansa modernin ja melodisen metallin parista, jossa esille nousevat energiset ja elektroniset taustat sekä raskaat riffit, jopa popinomaisten koukkujen kanssa - hyvää karismaa ja näyttävää showta unohtamatta. Kappaleista löytyy raskaan metallin paino, jonka tuntee silloinkin, kun mukanahypittävät taustat ottavat vallan, vain väistyäkseen mukaansatempaavien laulumelodioiden edestä.

Ember Falls: Facebook | Youtube

Kiertue oli suunniteltu alunperin vuodelle 2019, mutta siirtyi Koronan pakottamana uuteen ajankohtaan. Aiemmin ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan.