Demolition 23 21 , Rimbacher 19:30

to 5.10.
19-23
K-18

Esiintyjät:

Demolition 23

Soittoaika: 21

Rimbacher

Soittoaika: 19:30

Michael Monroen legendaarinen Demolition 23 -yhtye palaa keikoille! 

Michael Monroen
 ja Sami Yaffan vuonna 1993 New Yorkissa perustama, suureen kulttimaineeseen noussut yhtyeDemolition 23 tekee yllättävän paluun esiintymislavoille soittamalla muutaman harvinaisen keikan Suomessa syksyllä 2023. Keikoista ensimmäinen soitetaan Tampereen Pakkahuoneella torstaina 28. syyskuuta ja viimeinen Kotkan Hotelli Leikarissa lauantaina 7. lokakuuta. Tampereen ja Kotkan lisäksi keikat järjestetään Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Helsingissä. 

Idea Demolition 23:n tuleviin keikkoihin syntyi bändin katkaistua 30 vuoden keikkatauon soittamalla re-union keikan Michael Monroen loppuunmyydyllä 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa viime vuoden syyskuussa. 

- Demolition 23 oli niin kovassa iskussa, että aloimme bändin kesken keskustella mahdollisista lisäkeikoista. Alkuperäinen rumpali, Jimmy Clark ei lopulta päässyt jäähalllin keikalle, joten hänet paikkasi nykyisen soolobändini rumpali Karl Rockfist. Karlin soitto toimi bändissä niin hyvin, että päätimme pitää hänet bändissä myös tulevia keikkoja varten. Bändissä soittaa myös Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Hening:in (RIP). Nyt suunnitelma on siis tullut toteen ja bändi tekee lyhyen kuuden keikan kiertueen Suomessa. Tämä on harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää väliin!, Michael Monroe kertoo. 

Demolition 23 julkaisi ainoaksi jääneen debyyttialbuminsa vuonna 1994. Steven Van Zandtin eli Little Stevenin tuottama albumi julkaistiin Euroopassa ja Japanissa, mutta bändin hajottua vuonna 1995 levyä ei ollut saatavilla vuosikymmeniin. Tilanne muuttui syksyllä 2022 kun Little Stevenin "Wicked Cool”- levy-yhtiö julkaisi albumin uudelleen masteroituna kolmen bonusraidan kera. Levy uudelleen julkaistiin kaikissa formaateissa - digitaalisesti, CD:nä ja ensi kertaa myös vinyylinä


Demolition 23
Michael Monroe
Nasty Suicide
Sami Yaffa
Karl Rockfist

Lutakon illan avaa Rimbacher. 
Korkeaoktaanista kasariestetiikkaa polttoaineenaan käyttävä paikallinen Rimbacher-yhtye nojaa musiikissaan perinteisen hard rockin kulmakiviin, kuten turboahdettuun aussirockiin sekä Sunset Stripin räjähdysherkkään meininkiin. The Voice Of Finlandissa Michael Monroen tiimissä vaikuttanut Niko Rimbacher on jatkanut yhteistyötä Michaelin kanssa myös ohjelman jälkeen, ja nyt keulakuvansa nimeä kantava yhtye nousee lämmittelemään lauteet Demolition 23:lle!

Demolition 23 syksyn 2023 keikat
To 28.9. Tampere, Pakkahuone
Pe 29.9. Turku, Logomo
La 30.9. Lahti, Möysän Musaklubi
To 5.10. Jyväskylä, Lutakko

Pe 6.10. Helsinki, Tavastia
La 7.10. Kotka, Hotelli Leikari
www.warnermusiclive.fi/demolition23