Ege Zulu 22 , jambo 21

pe 17.3.
20-02

Ege Zulun ja jambon Lutakon keikka (12.11.2022) siirtyy aikataulusyistä ensi keväälle, keikan uusi ajankohta on perjantai 17.3.2023. Ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Esiintyjät:

Ege Zulu

Soittoaika: 22

jambo

Soittoaika: 21

Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi voit palauttaa lipun 18.10. mennessä. 

Lippupisteestä ostetut liput on mahdollista palauttaa  osoitteessa: HTTPS://WEB.LIPPU.FI/PALAUTUS/

Mikäli ostit lippusi Jelmun sivujen kautta, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen INFO@JELMU.NET. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

*****


Ege Zulu ja jambo möivät Lutakon loppuun toukokuussa 2022 ja kaikki halukkaat eivät mukaan mahtuneet. Artistit palaavat Jyväskylään maaliskuussa 2023., osta lippu ajoissa niin et jää ilman!


EGE ZULU

Ylpeästi roihuvuorelainen, vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja. PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP “Klassikot” (2021) osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana. 

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti on aiemmin työskennellyt myös Gettomasan, Turistin sekä Sex Manen kanssa. 

Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa suoratoistopalveluissa menestynyt Valmiina futaa, Svengari-omakustannealbumilta tuttu Fantasiaa sekä Klassikot EP:n Peter Pan. Ja tämän kaverin tuntien, lisää on tulossa. 


JAMBO

jambo on Suomen Turusta ponnistanut, suomenkielistä rap-musiikkia tekevä artisti ja viihdyttäjä. Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP “koko jambo” (2020), on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Booa Musicin lisäksi hän solmi yhteistyön Sony Musicin kanssa vuoden 2021 alussa: tätä seurannut single-julkaisu deäm, nousi suoraan Spotifyn TOP 50 -listalle. jambon toinen EP ”UUS LUUKKU” (2021) jatkoi artistin määrätietoista linjaa ja soundia. jambon uusimmat julkaisut perjantai (feat. Perjantai4000) ja tarviin tilaa (feat. william) antavat esimakua artistin loppuvuodesta 2022 julkaistavasta debyyttialbumista.

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa kuin sanomaakin – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Aiemmin artisti julkaisi musiikkia nimellä Jmbo. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt ja YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut turkulaisartisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi.