Lutakon Lippa 2023: Eläkeläiset 20

la 26.8.
19-23
K-18

HUOM: Keikka Lutakon pihan terassilla, lastauslaiturin lipan alla/vieressä. 

Lipulla sisäänpääsy myös HIISI.BEER/FESTiin samana päivänä.

Esiintyjät:

Eläkeläiset

Soittoaika: 20

Yhtye, joka on yhtä kotonaan Kihvelifestivaaleilla kuin Sauna Open Airissä tai Sweden Rockissa. Yhtye, joka tekee itse omat rajansa. Yhtye, jolle omat rajatkaan eivät meinaa riittää. Yhtye, joka on enemmän kuin käsite. Yhtye, joka soittaa humppaa.

Lutakon Lipan perjantai- ja lauantaipäivinä 25.-26.8. ja 1.-2.9. Lutakon sisätiloissa sekä pihalla järjestetään myös oluttapahtuma HIISI.BEER/FEST. Olutfestarin järjestelyistä vastaa Lutakon alakerrassa omaa ravintolaansa pyörittävä, 10-vuotias paikallispanimo HIISI. Mukana olutfestivaaleilla nähdään useita pienpanimoita ympäri Suomen, eri panimot kumpanakin viikonloppuna. Tapahtuma pyörii kansainväliseen tyyliin kattauksin, eli olutvalikoima vaihtuu tapahtumassa myös päivän sisällä. Lutakon Lipan keikkalipulla pääsee ilman lisämaksua saman päivän olutfestareille, ja HIISI.BEER/FEST-liput ilman keikkoja tulevat myyntiin myöhemmin. 

Koko kaksiviikkoisen Lippa-kokonaisuuden ajan HIISI kuratoi olut-tarjontaa kaikilla keikoilla, sisältäen myös uusia tuotelanseerauksia.

Lue lisää:

https://hiisi.beer/fest