ELÄMÄ ON TULTA! – GHOST BRIGADE SOITTAA 30 VUOTTA TÄYTTÄVÄSSÄ LUTAKOSSA

Pe 10.4.2020 Ghost Brigade @ Lutakko 30v, liput myynnissä nyt!

Jyväskyläläinen metalliyhtye Ghost Brigade soittaa 10. huhtikuuta keikan osana Tanssisali Lutakon 30-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa. Edellisen kerran bändi nähtiin lavalla Saksassa Summer Breeze -festivaaleilla elokuussa 2015. Saman vuoden joulukuussa Ghost Brigade tiedotti siirtyvänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle kymmenen vuoden ja neljän albumin jälkeen. 

Ghost Brigaden uran ensimmäinen keikka oli Lutakon Kickstart-festivaaleilla syyskuussa 2006. Aktiivivuosiin mahtui loppuunmyytyjen Lutakon keikkojen lisäksi useita kiertueita niin Suomessa kuin ulkomailla ja lukuisia festivaaliesiintymisiä. Tanssisali Lutakossa sijaitsee myös yhtyeen treenikämppä, jossa osa yhtyeen jäsenistä on jatkanut muiden musiikkiprojektiensa parissa Ghost Brigaden jälkeen.

Tanssisali Lutakko on vuodesta 1990 alkaen Jyväskylän Lutakon kaupunginosassa entisessä leipomorakennuksessa toiminut maineikas noin 500:n hengen rockklubi. Klubia hallinnoi Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry ja keikkaillat toteutetaan pääosin vapaaehtoisvoimin. Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävässä Industry Awards -gaalassa Lutakko on palkittu vuoden keikkapaikkana kolmesti, horjuttaen Helsingin Tavastiaklubin asemaa kyseisen kategorian ”ikuisena” hallitsijana.

Liput Ghost Brigaden Lutakon juhlavuoden keikalle ovat nyt myynnissä Lutakon verkkosivuilla www.jelmu.net sekä Lippupisteessä. 

Pe 10.4.2020 GHOST BRIGADE @ Lutakko 30v

Ovet klo 20

Ikäraja 18 vuotta

Ennakkoliput alk. 25€ (Jelmun jäsenet 20€)

www.jelmu.net & www.lippu.fi

Tanssisali Lutakko

Lutakonaukio 3

40100 Jyväskylä

014 617 866

info@jelmu.net

#kickstart2020 #lutakko30