Adi L Hasla 22 , Tippa 21 , DJ Jerjer

pe 28.9.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Adi L Hasla

Soittoaika: 22

Tippa

Soittoaika: 21

DJ Jerjer

Suomen Spotifyssa historiaa tuoreimmalla "Kevät"-singlellään tehnyt Adi L Hasla ja Kanye Westinkin toimesta nostetta saanut TIPPA tähdittävät Lutakon Feel the Flowta 28. syyskuuta! Dekkien takana bileet pystyttää Suomen nopein dj Jerjer.

Jyväskylästä lähtöisin oleva Adi L Hasla on tehnyt tänä vuonna lopullisen läpimurtonsa, joka on vienyt Habiturientin Blockfestin ja Ruisrockin kaltaisten loppuunmyytyjen festareiden lavoille esiintymään. Erittäin tyylitajuisesti pop-elementtejä rap-tuotantoonsa ujuttava artisti on rikkonut platinarajan singleillään "Ei mitään jiitä" ja "Kevät", minkä lisäksi hänen viimeisin albuminsa "Pieni punainen kana" on saavuttanut kultaa.

PME Recordsille levyttävä TIPPA on puolestaan saavuttanut jalometallia biiseillä kuten "Satutat mua", "Mehu", "Isol kirkol" ja "Ei tippa tapa". Turun nuari kukko oli tuttu näky Jyväskylän trap-keikoilla jo ennen laajempaa suosiotaan vuosia sitten. Nyt nimenvaihdoksen myötä materiaali on entistä henkilökohtaisempaa ja TIPPA saadaan toivottaa tervetulleeksi Lutakon lavalle.