Garagefest 2019

pe 25.1. - la 26.1.
K-18

MURHEENLAAKSO plays Mana Mana, SAIMAA, TEKSTI-TV 666, RÄJÄYTTÄJÄT, AAVIKKO, THE HOLY + more TBA2pv (Pe-La) lipulla ilmainen sisäänpääsy torstain Warm-Up -klubille.Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan MURHEENLAAKSO JA SAIMAA LUTAKON GARAGEFESTIIN 2019 

Myös Teksti-TV 666, Räjäyttäjät, Aavikko ja The Holy mukana, kahden päivän liput myynnissä nyt 

 
Mana Manan surusävelet soivat vielä kerran Lutakossa Murheenlaakson toimesta tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Jo muutama vuosi sitten uransa lopettanut yhtye palasi viime keväänä soittaakseen edesmenneen Mana Mana -laulaja Jouni Mömmön tarinan kertovan Totuus palaa -kirjan julkaisujuhlassa loppuunmyydyllä Helsingin Kuudennella Linjalla. Nyt alkuperäisiä Mana Mana -jäseniäkin sisältävä kokoonpano soittaa keikat niin Lutakon kuin Joensuun Kerubinkin Garagefesteillä. 

Matti Mikkolan kipparoima Saimaa nähtiin Lutakossa viimeksi joulukuussa 2017 juuri ennen Urheilu-Suomi -levyn julkaisua. Keikkataukoa syksyllä viettävä progressiivista rockia soittava yhtye on aiemmin julkaissut Pepe & Saimaa -teoksen yhdessä Pepe Willbergin kanssa ja kotimaisia klassikkokappaleita kokeellisina jazz-vaikutteisina instrumentaalisovituksina sisältävän Matka Mielen Ytimeen -albmin. 

 ”1, 2, 3” EP-trilogian ja etenkin intensiivisten livekeikkojensa myötä vaihtoehtorockväen suosioon noussut Teksti-TV 666 julkaisi syyskuussa Aidattu tulevaisuus -debyyttialbuminsa. Myös ulkomaillakin paljon keikkaileva The Holy julkaisi pitkään odotetun ensialbuminsa ”Daughter” alkusyksystä. Jukka Nousiaisen Räjäyttäjät -trio on myös ajankohtainen, ”Flossing to the fall” vinyyli-EP:n myötä. Garagefestin ensimmäisen julkistuskierroksen täydentää Siilinjärven Kraftwerkiksikin kutsuttu syntetisaattorien ja rumpujen varaan rakentuva Aavikko. Festivaalin ohjelmistoon on luvassa vielä runsaasti täydennöksiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. 

Jyväskylän Garagefestin kahden päivän ennakkoliput ovat nyt myynnissä. 27 euron hintainen lippu oikeuttaa perjantain ja lauantain lisäksi sisäänpääsyyn myös torstain Garagefest Warm-Up -klubille, jossa nähdään ruotsalais-saksalainen Lucifer sekä kotimaiset Musta Risti ja Bomber Gap. Erikseen ostettuna lippu ennakkoklubille maksaa 12 euroa. Jelmun jäsenille ennakkoklubi on ilmainen ja kahden päivän Garagefest-lipun jäsenhinta on tasan 20 euroa. Yhden päivän Garagefest-liput tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Rajoitettu erä kahden päivän ”Kaveri mukaan”-lippuja on myynnissä Veikkauksen asiakkaille osoitteessa: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas#!/kaverimukaan-keikalle-keikat 

Indie ja alternative rockia laajalla skaalalla esittelevä Garagefest järjestettiin ensimmäisen kerran Joensuun Kerubissa vuonna 2014. Seuraavana vuonna festivaali toteutettiin samanaikaisesti myös Lutakossa. Katkeamaton yhteistyö jatkuu myös 2019: Kerubissa festivaali järjestetään yksipäiväisenä suppeammalla ohjelmistolla lauantaina 26. tammikuuta. 

 

To 24.1.2019 Garagefest Warm-Up: 
LUCIFER www.facebook.com/luciferofficial 
MUSTA RISTI www.facebook.com/mustaristi 
BOMBER GAP www.facebook.com/bombergap 
Ovet klo 19 
Ikäraja 18 vuotta 
Ennakkoliput alk. 12€ www.jelmu.net & Lippupiste  
(Ilmainen sisäänpääsy 2pv Garagefest-lipulla. Jelmun jäsenille ilmainen sisäänpääsy myös ilman Garagefest-lippua) 
www.facebook.com/events/191498968408563 

 
Pe-La 25.-26.1.2019 Garagefest JKL: 
MURHEENLAAKSO plays MANA MANA www.facebook.com/Mana-Mana-73306786072 
SAIMAA www.facebook.com/saimaaband 
TEKSTI-TV 666 www.facebook.com/tekstitv666 
RÄJÄYTTÄJÄT www.facebook.com/rajayttajat 
AAVIKKO www.facebook.com/AavikkoOfficial 
THE HOLY www.facebook.com/theholyhki 
Ovet klo 19 kumpanakin päivänä 
Ikäraja 18 vuotta 
2pv ennakkoliput alk. 27€ www.jelmu.net & Lippupiste 
(Jelmun jäsenille 20€. 2pv Garagefest-lippu oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn torstain Warm-Up -klubille) 
www.facebook.com/events/407318743135038