GARAGEFEST LAAJENEE KOLMIPÄIVÄISEKSI KOKONAISUUDEKSI

Lucifer avajaisklubin pääesiintyjänä Lutakossa torstaina 24.1.2019

Ruotsalais-saksalainen Lucifer esiintyy Lutakossa torstaina 24. tammikuuta Garagefest Warm-Up -illassa, jossa mukana ovat lisäksi Musta Risti ja Bomber Gap. Varsinainen Garagefest juhlitaan Jyväskylässä viidettä kertaa 25. ja 26. tammikuuta.

Laulaja Johanna Sadonisin johtaman Luciferin nykykokoonpanossa rumpuja soittaa muun muassa Hellacopterista ja Entombedista tuttu Nicke Andersson. Black Sabbathin ja Blue Öyster Cultin hengessä raskasta retrorockia soittavan Luciferin toisen albumin, nimeltään ”Lucifer II”, julkaisi Century Media Records heinäkuussa.

Ennen Luciferia lavalle nouseva Musta Risti julkaisee toisen albuminsa Svart Recordsin kautta marraskuussa. Vaikka bändi on melko tuore, senkin fuzzahtavan metallisessa soundissa kuulee menneiden vuosikymmenten kaiun. Myös illan avaavan jyväskyläläisyhtye Bomber Gapin vaikutteet tulevat menneisyydestä, niin psykedeelisestä rockista kuin esimerkiksi bluesistakin ammentaen.

Varsinainen Garagefest järjestetään Lutakossa 25.-26.1. heti torstaisen avajaisklubin jälkeen ja näin ollen Garagefestistä muotoutuu ensimmäistä kertaa kolmipäiväinen tapahtumakokonaisuus. Vaihtoehtoista rockmusiikkia laajalla skaalalla esittelevä Garagefest järjestettiin ensimmäisen kerran Joensuun Kerubissa vuonna 2014. Seuraavana vuonna festivaali toteutettiin samanaikaisesti myös Lutakossa. Katkeamaton yhteistyö jatkuu myös 2019: Kerubissa festivaali järjestetään tällä kertaa yksipäiväisenä suppeammalla ohjelmistolla lauantaina 26.1. Ennakkoliput niin Luciferin keikalle kuin koko Garagefestiin tulevat myyntiin lähiaikoina, samalla kun tiedotetaan festivaalin muusta ohjelmistosta.

To 24.1.2019 Garagefest Warm-Up:

LUCIFER www.facebook.com/luciferofficial

MUSTA RISTI www.facebook.com/mustaristi

BOMBER GAP www.facebook.com/bombergap

Ovet klo 19

Ikäraja 18 vuotta

Ennakkoliput tulossa myyntiin lähiaikoina

www.facebook.com/events/191498968408563

Pe-La 25.-26.1.2019 GARAGEFEST JKL

Lisäinfoa tulossa pian