Graveyard (SWE) 22 , Hällas (SWE) 21

pe 23.11.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

puls

Esiintyjät:

Graveyard (SWE)

Soittoaika: 22

Hällas (SWE)

Soittoaika: 21

RUOTSALAISBÄNDI GRAVEYARD SUOMEN KEIKOILLE MARRASKUUSSA

 

Keväällä uuden albuminsa ”Peace” julkaissut ruotsalaisbändi Graveyard saapuu marraskuussa kolmen keikan Suomen visiitille. Yhtye tekee keikat Helsingin Tavastialla torstaina 22. marraskuuta, Jyväskylän Lutakossa perjantaina 23. marraskuuta ja Tampereen Klubilla lauantaina 24. marraskuuta. Lipunmyynti keikoille käynnistyy torstaina 9. elokuuta.

 

Graveyardin tavaramerkiksi on muodostunut perinnetietoinen 70-luvun hard rock, jossa on myös psykedeliasävyjä. Yhtye onkin kerännyt vertauksia mm. Led Zeppeliniin ja Black Sabbathiin, ja vakuuttanut yleisöjä sekä kotimaassaan että ulkomailla. Göteborgilaislähtöinen yhtye ehti kertaalleen hajotakin pari vuotta sitten, mutta palasi viime vuonna yhteen uuden rumpalin kera. Samaan syssyyn syntyi uusi albumi ”Peace”, joka julkaistiin toukokuussa.


Pohjoismaisten esiintyjien konsertointia Tanssisali Lutakossa tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha jolla kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.