HIM LUTAKKOON YLI VIIDENTOISTA VUODEN TAUON JÄLKEEN ELOKUUSSA

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tanssisali Lutakko saa erikoisvieraan sunnuntaina 16. elokuuta, kun HIM saapuu Lutakkoon osana harvinaislaatuista kotimaan klubikiertuetta. Jyväskylän lisäksi yhtye nähdään vain Tampereen ja Turun Klubeilla. Ville Valon johdolla maailmaanmaineeseen noussut yhtye on soittanut kotimaassaan 2000-luvun alun jälkeen Helsingin Tavastialle sijoittuvan Helldone-klubifestarinsa ohella lähinnä harvakseltaan isoilla festareilla. Lutakossa yhtye on soittanut kaksi kertaa aiemmin, 1997 ja viimeksi maaliskuussa vuonna 2000. Elokuun konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Image title

Vuosi Lutakon jälkeen, vuonna 1991, toimintansa aloittaneen HIMin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Join Me in Death”, ”Poison Girl”, ”Right Here in My Arms”, ”Wings of a Butterfly”, ”Killing Loneliness”, ”Your Sweet 666”, ”In Joy and Sorrow”, ”Buried Alive by Love”, ”The Kiss of Dawn” ja ”The Funeral of Hearts”. HIM saavutti ensimmäisenä suomalaisena yhtyeenä Yhdysvalloissa kultalevyn vuoden 2005 albumillaan Dark Light. Yhtyeen kahdeksas albumi Tears On Tape julkaistiin 2013.

”Mähän haistan talentin miljoonan kilometrin päähän. HIMiltä oli tullut Chris Isaak –cover Wicked Game. Ne oli täällä keikalla. Me oltiin yläkerrassa treenaamassa jotain omaa paljon parempaa taidettamme, ja illalla tultiin vähän katsomaan sitä keikkaa. Että vittu kyllä kuka tahansa pystyy jotakin chrisisaakia soittamaan tuolla lailla, kun pistää vaan särön päälle, että vittu mitä paskaa, tästä bändistä ei tule ikinä mitään. Sitten kun oli tullut Razorblade Romance ja HIM oli taas Lutakossa, niin se oli sitten niin hyvä keikka, että järkyttää vieläkin.” Näin muistelee jyväskyläläinen lukuisissa vaille suurempaa suosiota jääneissä kokoonpainoissa soittanut musiikkivaikuttaja ja Mustan Kynnyksen ravintoloitsija Tero Pekkarinen Tomi Tuomaalan Lutakko-historiikissa ”Schaumaninkatu 3, Tanssisali Lutakko 1990-2010”.

HIMin basisti ja perustajajäsen Mige kommentoi tulevia klubikeikkoja perin mystiseen sävyyn: "Kivuliaasti nahkaansa luova HIM himoitsee äidinvertaan, ja etsii taas pian tietä aliversumiinsa klubien kiimasta. Tarkkailkaa taivasta ystävät, ja löytäkää armo."

Lutakon konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Lipunhinta on alk. 58€. Jelmun jäsenille on varattu rajoitettu kiintiö lippuja hintaan 53€, etuhintaiset liput ovat myynnissä Jelmun nettikaupassa.

Su 16.8.2015 HIM @ Tanssisali Lutakko

Ovet klo 20, showtime klo 22

Ei ikärajaa / Baari K-18

Liput alk. 58€: www.tiketti.fi/tapahtuma/32414

Liput Jelmun jäsenille 53€: www.jelmu.net/him-1682015

www.heartagram.com

www.facebook.com/theheartagram

www.jelmu.net

 

Lutakon kaikki varmistuneet tulevat tapahtumat:

Pe 8.5. U.D.O. (GER), SISTER SIN (SWE), GARAGEDAYS (AUT) 22€/20€

La 9.5. Tonefest After Party: DOMOVOYD, KALEIDOBOLT, JUPITER 8€/0€ (K-18)

Ke 13.5. JKL Riddims: JUJU, AURORA, KAIHO 14€/12€

La 16.5. Yläkaupungin Yön Jelmu 25v.-teltta: SIN COS TAN, TERVEET KÄDET, THE VALKYRIANS, RELENTLESS, HAAMU, NAHKATAKKISET TYTÖT PLAYS DINGO, DJ Soul Rokker 0€/0€ (K-18)

La 23.5. Rockirppis Klo 12-15. Ilmainen. Pöytämaksu 5€/2€. Varaukset ja tiedustelut: info@jelmu.net

Su 16.8. HIM alk.58€/53€ (ennakot Tiketti, Jelmun jäsenille Jelmu.net)

Pe-La 28.-29.8. Lutakko Liekeissä 2015: STAM1NA, DISCO ENSEMBLE, MUSTA PARAATI, LAPKO, ASA & BAND, SANTA CRUZ, KUUDES SILMÄ, HISSER, FORESEEN, APINA + paljon muita

Ti 29.9. KAMELOT (USA) + support 26€/24€

To 8.10. DØDHEIMSGARD (NOR), SATURNIAN MIST 18€/16€

Pe 6.11. PAULA KOIVUNIEMI 25€/20€ (K-18)

Halvempi hinta Jelmun jäsenille.

Ennakkoliput: www.jelmu.net/keikat ja www.tiketti.fi/tapahtumat#q=lutakko 

HUOM: Tiketistä ostettaessa hintaan lisätään toimituskulut (alk. 1,5€). Jäsenhintaiset liput ainoastaan Jelmun lippukaupasta. Jelmun jäseneksi voit liittyä täällä: www.jelmu.net/jelmu-ry/liity-jaseneksi

www.facebook.com/lutakkoclub

http://twitter.com/Lutakkoclub

www.youtube.com/user/lutakkoclub 

http://tanssisalilutakko.blogspot.fi

http://instagram.com/lutakkoclub#