Huora 22 , Lähiöbotox 21

la 19.2.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Huora

Soittoaika: 22

Lähiöbotox

Soittoaika: 21

HUORALTA KEVÄÄLLÄ KOLMAS ALBUMI JA KATTAVA KIERTUE
 
Punkrock-yhtye Huora julkaisee 4.2.2022 uuden albuminsa Älä luovuta ja paahtaa heti perään toistakymmentä keikkaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Lutakossa Huora esiintyy lauantaina 19.2. yhdessä uutta materiaalia valmistelevan rapmetal -yhtye Lähiöbotoxin kanssa.
 
Huoran kolmas albumi tulee tarjoamaan  räyhäkkäitä riffejä, riemastuttavia kielikuvia ja tarttuvia yhteislaulukertsejä. Hartaudella hiottu albumi on tehty sydänveriä säästelemättä Huoran luottotuottaja Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Edellisen albumin kiertueen jälkeen pidetty luova hengähdystauko teki hyvää yhtyeelle ja uusien Huora-rallien sävellystyö sujui luontevasti.
 
Tarttuvilla biiseillä ja energisellä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran edellinen, järjestyksessään toinen albumi Kosto elää! (2018) meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden Älä luovuta -levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Kolmosalbumilta ennakkoon julkaistut singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja nimikkoraita (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet lupaavan vastaanoton.
 
www.facebook.com/Huoraofficial
www.facebook.com/lahiobotox
 
Huora: Älä luovuta -levynjulkaisukiertue
 
11.02. TAMPERE Tullikamarin Pakkahuone **)
12.02. OULU Teatria ***)
18.02. JOENSUU Kerubi *)
19.02. JYVÄSKYLÄ Lutakko *)
25.02. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo *)
26.02. LAHTI Finlandia-klubi *)
05.03. HELSINKI Tavastia
08.04. KUOPIO Sawohouse Underground
09.04. KARKKILA Pub Pikkupässi
14.04. KOUVOLA House Of Rock
15.04. HÄMEENLINNA Suisto
16.04. KAJAANI Kulma
 
*) w/ Lähiöbotox
**) w/ Lähiöbotox, Tyrantti
***) w/ Lähiöbotox, The Flaming Sideburns