Huora 22 , Lähiöbotox 21

la 29.10.
20-02
K-18

HUOM: Ajankohta muuttunut 19.2.2022 -> 29.10.2022. Alkuperäiselle keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Huora

Soittoaika: 22

Lähiöbotox

Soittoaika: 21

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 20.3.2022. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***


HUORALTA KEVÄÄLLÄ KOLMAS ALBUMI JA KATTAVA KIERTUE

 

Punkrock-yhtye Huora julkaisee 4.2.2022 uuden albuminsa Älä luovuta ja paahtaa heti perään toistakymmentä keikkaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Lutakossa Huora esiintyy lauantaina 19.2. yhdessä uutta materiaalia valmistelevan rapmetal -yhtye Lähiöbotoxin kanssa.

 

Huoran kolmas albumi tulee tarjoamaan  räyhäkkäitä riffejä, riemastuttavia kielikuvia ja tarttuvia yhteislaulukertsejä. Hartaudella hiottu albumi on tehty sydänveriä säästelemättä Huoran luottotuottaja Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Edellisen albumin kiertueen jälkeen pidetty luova hengähdystauko teki hyvää yhtyeelle ja uusien Huora-rallien sävellystyö sujui luontevasti.

 

Tarttuvilla biiseillä ja energisellä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran edellinen, järjestyksessään toinen albumi Kosto elää! (2018) meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden Älä luovuta -levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Kolmosalbumilta ennakkoon julkaistut singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja nimikkoraita (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet lupaavan vastaanoton.

 

www.facebook.com/Huoraofficial

www.facebook.com/lahiobotox

 

Huora: Älä luovuta -levynjulkaisukiertue

 

11.02. TAMPERE Tullikamarin Pakkahuone **)

12.02. OULU Teatria ***)

18.02. JOENSUU Kerubi *)

19.02. JYVÄSKYLÄ Lutakko *)

25.02. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo *)

26.02. LAHTI Finlandia-klubi *)

05.03. HELSINKI Tavastia

08.04. KUOPIO Sawohouse Underground

09.04. KARKKILA Pub Pikkupässi

14.04. KOUVOLA House Of Rock

15.04. HÄMEENLINNA Suisto

16.04. KAJAANI Kulma

 

*) w/ Lähiöbotox

**) w/ Lähiöbotox, Tyrantti

***) w/ Lähiöbotox, The Flaming Sideburns