ibe 22 , Sebastian Noto 21

pe 8.4.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

ibe

Soittoaika: 22

Sebastian Noto

Soittoaika: 21

Lukuisia kertoja Jyväskylän yökerhot loppuunmyynyt ibe saapuu ensimmäistä kertaa Tanssisali Lutakkoon! Keikka kaupungin legendaarisimmalla liveklubilla on ikärajaton (rajattu anniskelualue K18).

*****

ibe

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään. 

Artisti kuvailee suhdettaan tuotantoonsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Hän myös uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia.
 Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana.

Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.

https://open.spotify.com/artist/2Pn8JMNrnRnSpNRPPgtiWA?si=lwvBBBJfRUy8-ep_w3ydAw
https://www.instagram.com/ibe1999
https://www.facebook.com/ibe1999


*****

Sebastian Noto

Sebastian Noto on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä. Teinivuosista asti musiikin parissa kasvanut artisti on kokeillut kaikenlaista. Hän on soittanut bändissä bassoa ja laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä, mutta on juuri nyt parhaimmillaan kotimaisen popparin kengissä.

Noton raikas debyytti-EP “Ääriviivoja” julkaistiin 18. kesäkuuta 2021. Hän tekee suurimman osan musiikistaan tuottaja Alexander Cliffordin kanssa ja artistin nykyinen soundi onkin pitkälti kaksikon yhteinen luomus.

Taitavana laulajana ja luontevana esiintyjänä Sebastian tarjoilee keikoillaan lämmintä ja helposti lähestyttävää tunnelmaa bändinsä tukemana.

https://open.spotify.com/artist/3aXzx5ES0capjaDyvYsdRI?si=VQGZ0MprQ_SAy4MTTwjJew
https://www.instagram.com/sebastiannoto
https://www.facebook.com/nikosebastiannoto