Ilta 22:00 , Eetu 21:15 , Aina 20:30

pe 25.9.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Ilta

Soittoaika: 22:00

Eetu

Soittoaika: 21:15

Aina

Soittoaika: 20:30

Ilta julkaisee odotetun debyyttialbuminsa "Näitä hetkiä varten" 4. syyskuuta. Levynjulkaisua juhlitaan Lutakossa 25.9. ja Iltan iltaa täydentävät eetu, joka julkaisi debyyttialbuminsa vuoden 2019 lopulla ja Aina, jonka "Alku"-EP ilmestyi kesän alussa. Koossa on siis kolme nuorta ja lahjakasta jyväskyläläistaustaista musiikintekijää, jotka tunnetaan myös yhteistöistään: Ilta on ollut mukana muun muassa Cheekin "Sillat"-biisissä, eetun ääntä puolestaan kuultiin Ellinooran "Bäng bäng typerä sydän"-hitillä ja Aina on valloittanut osana Toistuvat Yllätykset -yhtyettä.

TANSSISALI LUTAKKO - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

- Keikalle saapuminen on kielletty jos: sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa, sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta. Jos et näistä syistä pääse keikalle tai kuulut riskiryhmään, lipulla on palautusoikeus.

- Muista turvavälit. Vältä lähikontakteja muiden kanssa ja muista turvavälit myös jonottaessa.

- Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois.

- Huolehdi käsihygieniasta. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus ja käsidesejä löytyy ympäri ravintolaa.

- Suosittelemme korttimaksamista, maksa lähimaksulla jos voit.

- Suosittelemme keikkalipun ostamista ennakkoon.

- Keräämme lipunmyynnissä asiakkaiden nimet ja sähköpostiosoitteet ylös. Keräämme tiedot, jotta tilanteen tullen pystymme tiedottamaan mahdollisimman nopeasti ja kattavasti mahdollisesta altistuksesta.

- Lipunmyynnissä emme jaa asiakkaille leimoja, joten pidäthän keikkalippusi tallessa aina ravintolasta poistumiseen saakka.

- Voit halutessasi ottaa narikkalapusta kuvan, jolloin sinun ei tarvitse ottaa narikkalappua.

- Suosittelemme Koronavilkku -sovelluksen käyttöönottoa.