Insomnium 22 , Bloodred Hourglass 21

pe 1.11.
20-02
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Esiintyjät:

Insomnium

Soittoaika: 22

Bloodred Hourglass

Soittoaika: 21

INSOMNIUM ALOITTAA EUROOPAN-KIERTUEENSA NELJÄLLÄ SUOMEN-KEIKALLA, MUKANA MYÖS BLOODRED HOURGLASS

 

Heinäkuussa 28 keikkaa ja 12 maata käsittävän Euroopan-kiertueensa julkaissut Insomnium polkaisee kiertueensa käyntiin kotimaassaan ja nousee lavalle Helsingin The Circus-klubilla 25.10., Tampereen Olympiassa 26.10., Jyväskylän Lutakossa 1.11., sekä Joensuun Kerubissa 2.11. Lämppärinä Suomen-keikoilla nähdään Bloodred Hourglass. Keikkojen liput ovat nyt myynnissä. 

Pohjoismaisen melodisen death metalin uranuurtaja Insomnium julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa ”Heart Like A Grave” maailmanlaajuisesti lokakuun 4. päivä. Lokakuun lopussa Helsingin The Circus-klubilla polkaistaan käyntiin ”Tour Like A Grave” -kiertue, joka käsittää 28 keikkaa mm. Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Italiassa, ja Belgiassa. 

”Sanomattakin on selvää, että olemme innoissamme uudesta albumistamme! 10 kappaletta ja yli tunti musiikkia, raivoa ja aggressiota, tuhoa ja synkkyyttä, sydänsuruja ja ikävointiä. Suomalaisen miehen koko tunneskaala epätoivosta katumukseen. Meidän mielestämme kyseessä on Insomniumin paras albumi tähän mennessä” bändin jäsenet kertovat. 

Lämppärinä keikoilla nähtävä, Mikkelistä kotoisin oleva Bloodred Hourglass on vallannut tukevan jalansijan kotimaisessa metalskenessä. Kesäkuussa julkaistu neljäs albumi ”Godsend” on kerännyt kriitikoilta suitsutusta ja kiipesi Suomen virallisella albumlistalla sijalle 10 viipyen siellä kolme viikkoa. Yhtye on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Japanissa ja on vakituinen vierailija Euroopan festivaalilavoilla.