Insomnium 22:00 , Finntroll 20:30

su 17.4.
19-02

LOPPUUNMYYTY!

HUOM: Ajankohta muuttunut 30.9.2021 -> 15.1.2022 -> 17.4.2022. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Insomnium

Soittoaika: 22:00

Finntroll

Soittoaika: 20:30

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 28.2.2022. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***


Insomnium Suomen-kiertueelle syksyllä, mukana myös Finntroll

Kansainvälisesti menestynyt melodisen death metallin jättiläinen, Insomnium, lähtee syys-lokakuussa Suomen-kiertueelle. Kiertue pysähtyy Helsingissä, Turussa, Seinäjoella, Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella ja lopuksi lahden takana Tallinnassa. Yhtyeen mukana Suomen- ja Viron-keikoilla on lämmittelemässä peikkometalliyhtye Finntroll. Liput keikoille ovat nyt myynnissä.

Modernin metallin parrasvaloihin tinkimättömällä asenteella ja kovalla työllä itsensä urakoinut Insomnium julkaisi uusimman singlensä, ”The Reticentin”, 21. toukokuuta. Yhtyeen viimeisin albumi, lokakuussa 2019 ilmestynyt ”Heart Like a Grave” singahti Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja Saksassakin Top 10 -listalle. 

Albumin perään oli tarkoitus kiertää maapalloa ristiin rastiin, mutta maaliskuussa 2020 suunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi. Bändi pääsee kuitenkin näillä näkymin aloittamaan kiertämisen jälleen syyskuussa, kun nyt julkaistu kiertue starttaa Helsingin Kulttuuritalolta 17. syyskuuta. Kuusi keikkaa Suomessa ja yksi Virossa saavat jatkoa tänä vuonna vielä laajasta Euroopan-kiertueesta marras-joulukuussa.

"Jos syksyllä saa heviä soittaa, niin eiköhän ilo ole ylimmillään ja tuvat täynnä. Saattaa siinä jopa onnenkyynel vieriä pitkin artistin karvaista poskea. Toivotaan siis, että päästään Trollien kanssa myllyttämään joka niemennokkaan!", bändin laulaja-basisti Niilo Sevänen tunnelmoi.

Yhtyeen Suomessa ja Virossa lämmittelee maailman paras peikkometalliyhtye, aivan liian harvoin kotimaassa keikkaileva Finntroll. Folkmetallin taitureiden viime syksynä julkaistu, seitsemäs studioalbumi ”Vredesvävd” pääsee vihdoin liveyleisön kuultavaksi