Itkisitkö onnesta? 20 ,

to 29.11.
19-02
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings. Solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin ja Jarkko Martikainen.

Esiintyjät:

Itkisitkö onnesta?

Soittoaika: 20

ITKISITKÖ ONNESTA? 

Leavings-Orkesteri plays Leevi And The Leavings solisteina Jouni Hynynen, Siiri Nordin & Jarkko Martikainen 

Gösta Sundqvistin kunniakasta uraa ja musiikillista perintöä ollaan juhlistettu kuluvana vuonna loppuunmyydyissä saleissa Gösta In Memoriam -konserteissa ympäri Suomea. 

Yleisön pyynnöstä huippusuosittuja konsertteja jatketaan Itkisitkö Onnesta? -kiertueen muodossa, ja Leevi And The Leavingsin rakastetuimpia kappaleita tullaan kuulemaan jatkossakin alkuperäisen yhtyeen esittäminä. Leevi And The Leavings -muusikot Risto Paananen (basso), Juha Karastie (mandoliini ja kitara) ja Niklas Nylund (rummut) jatkavat syksyllä konsertteja vierailevien solistien Jouni Hynysen, Siiri Nordinin ja Jarkko Martikaisen kanssa. Lisäksi kokoonpanossa koskettimia soittaa Janne Teuronen ja taustalaulajana toimii Tiia Teuronen.

Itkisitkö Onnesta? -kiertueen konsertteihin on lisätty yleisön toiveet huomioiden lisää suomalaisia koskettaneita Leavings-kappaleita. Leevi And The Leavings ei Gösta Sundqvistin aikana tehnyt yhtään julkista keikkaa, joten alkuperäisen kokoonpanon esiintymisille upeine solisteineen on nyt selkeää tilausta. 

www.facebook.com/Leavings-Orkesteri-205623592782994/

www.instagram.com/leavings_orkesteri/