Jelmun uudet upeat verkkosivut

Vaikka alkuvuodesta jo intoiltiin uusien sivujemme suhteen, olisi pitänyt muistaa olla nuolaisematta ennen kuin on tipahtanut. Puoli vuotta siinä vierähti, mutta nyt Jelmun uudet, tyylikkäät verkkosivut ovat auenneet.

Perusasiat ovat näillä sivuilla samat kuin Jelmun sivuilla ennenkin, mutta paljon uutta sisältöäkin joukosta löytyy. Uusilla sivuilla on panostettu erityisesti käytettävyyteen, sivujen toimivuuteen sekä oleellisten asioiden selkeyttämiseen.

Sivujen teknisestä toteutuksesta vastaa jyväskyläläinen web-kollektiivi Dahmon. Grafiikka ja layout ovat puolestaan Jelmun vakio-graafikon, Lutakon historiikkikirjankin taittaneen, Wille Naukkarisen työtä.

Samalla laitamme tässä myyntiin myös Lutakko Liekeissä -festarin liput. Tänä vuonna Liekeissä mennään punk-teemalla ja lavalla nähdään mm. huima kanadalainen Fucked Up sekä kovaa vauhtia nouseva yhdysvaltalainen The Menzingers. Mukana myös liuta kovia kotimaisia, mm. Disco Ensemble, Tumppi Varonen & Problems, Appendix sekä Jaakko & Jay.

Ennen Liekkejä Lutakossa nähdään vielä heinäkuun 10. päivä legendaarinen sludge-metallin pioneeri Eyehategod!

Eikä kannata myöskään unohtaa Mikkelin Jurassic Rockia 12.–13.8. Tänä vuonna lavalla mm. irkku-punk-suuruus, aina yhtä loistava Flogging Molly (USA), ruotsalaisen melodisen metallin yksi suurimmista Soilwork sekä kuumaakin kuumempi räppäri Wiz Khalifa (USA).