JKL Metal Festival

pe 18.1. - la 19.1.
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

AJATTARA, MyGRAIN, MEDEIA, VORNA, KAUNIS KUOLEMATON, SAPATA, EVERWAVE, CALLIDICE

KOLMATTA KERTAA JÄRJESTETTÄVÄ JKL METAL FESTIVAL SIIRTYY LUTAKKOON!

Vuodesta 2017 järjestetty JKL Metal Festival jatkaa menestystarinaansa ja siirtyy tulevan tapahtuman tiimoilta isompiin tiloihin Tanssisali Lutakkoon. Kolmatta kertaa järjestettävän JKL Metal Festivalin päivämäärät ovat 18.-19.1.2019 ja tapahtuman neljä ensimmäistä esiintyjää on julkistettu.

Tapahtuman ensimmäiseksi pääesiintyjäksi on kiinnitetty vuonna 2015 uransa lopettanut ja sittemmin uudelleen aktivoitunut MyGrain. Mukaan liittyvät myös tammikuussa uuden “Xenosis”-albuminsa julkaiseva Medeia, marraskuussa debyyttialbuminsa julkaiseva Everwave sekä tamperelainen, doom rockia esittävä Sapata. Tapahtuman viimeiset esiintyjät julkaistaan marraskuussa.

Kahden päivän liput myynnissä ma 1.10.2018 klo 9:00 alkaen. Kahden päivän liput maksavat 35€ toimituskuluineen ja ne ovat saatavilla Lippupisteestä sekä Jelmun verkkokaupasta. Yhden päivän liput tulevat myyntiin ja päiväkohtainen ohjelma julkistetaan myöhemmin.

JKL METAL FESTIVALIN VIIMEISET OHJELMALISÄYKSET JULKI - AJATTARA TOISEN PÄIVÄN PÄÄESIINTYJÄKSI!

Tammikuussa kolmatta kertaa järjestettävä JKL Metal Festival järjestetään uudestaan 18.-19.1.2019 ja Tanssisali Lutakkoon siirtynyt tapahtuma on nyt julkistanut viimeiset esiintyjänsä. 

Aiemmin julkistettujen myGRAINin, Medeian, Sapatan ja Everwaven joukkoon liittyvät kotimainen black metal -jätti Ajattara, tänä vuonna 10-vuotista uraansa juhliva Vorna, haminalainen melodista doom/death metallia esittävä Kaunis Kuolematon sekä ahkeraa nousua tekevä, paikallinen Callidice. 

JKL METAL FESTIVAL 

18.-19.1.2019 Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

K-18

Tapahtuman kahden päivän liput ovat ennakkomyynnissä nyt. Yhden päivän liput tulevat ennakkomyyntiin tiistaina 6.11.2018 klo 9:00. Liput myy Jelmun verkkokauppa sekä Lippu.fi.

Liput:

2 päivää: 35€/kpl (Jelmu.net & Lippu.fi) / 40€/kpl (ovelta)

1 päivä: 20€/kpl (Jelmu.net & Lippu.fi) / 25€/kpl (ovelta)

Tapahtuman järjestää Nem Agency Oy.

Lisätietoa:

www.nem.fi

www.jelmu.net

Seuraa JKL Metal Festivalia sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/jklmetalfestival

www.instagram.com/jklmetalfestival