JYROCK LÄHESTYY, ENNAKKOKLUBI LUTAKOSSA TORSTAINA

Eleanoora Rosenholm, Rosita Luu ja Ylva Haru Lutakossa. 

Myös Ilokiven Jyrockista alennus Jelmun jäsenille.

Perinteikäs Jyrock-festivaali juhlitaan Ilokivessä 5.-6.4., mutta sitä ennen festivaali levittäytyy myös Tanssisali Lutakkoon torstaina 28.3. ennakkoklubin muodossa. Lutakon lavalle nousevat tuoreiden albumijulkaisujensa myötä ajankohtaiset ELEANOORA ROSENHOLM, ROSITA LUU ja YLVA HARU. 

Ilokiven Jyrockissa esiintyvät mm. Curses (Usa), Elektro Guzzi (Aut), Pale Honey (Swe), Ruusut, Yona ja Töölön Ketterä. 

Jelmun jäsenet saavat kahden päivän Jyrock-lipun alennettuun hintaan: http://www.jyrock.fi/liput

To 28.3. Jyrock ennakkoklubi / Lutakko: 

ELEANOORA ROSENHOLM, ROSITA LUU, YLVA HARU 

Ovet klo 19, ikäraja 18 vuotta

Ennakkoliput www.jelmu.net & www.lippu.fi/lutakko alk. 8€ (Jelmun jäsenet 6€), liput ovelta 10€

Aikataulu:

19:30 Ylva Haru

20:30 Rosita Luu

21:30 Eleanoora Rosenholm

ELEANOORA ROSENHOLM

Eleanoora Rosenholm on porilaisten Noora Tommilan, Pasi Salmen ja Mika Rätön ideoima projekti, jonka myötä syntyi nerokas dekkarilyriikoilla varustettu popalbumi Vainajan muotokuva vuonna 2007. Kun tuli aika saada show tien päälle, orkesterista muodostui lopulta 7-henkinen. Mika Rättö ei kuulu itse livebändiin, vaan toimii ikään kuin sen suojelijana. Yhdessä Nooran kiehtova ääni ja loistava taustayhtye luovat diskon, jonka tahtiin kuka tahansa kotiäiti-sarjamurhaaja tanssisi mielellään. Neljäs albumi Talvipalatsin puutarhassa julkaistiin loppuvuodesta 2018.

www.facebook.com/eleanoora

ROSITA LUU

Rosita Luu on laulaja-lauluntekijä Merita Bergin tuore projekti. Bergin yhtyeen Hullun Ruusun ollessa tauolla syntyi Rosita ja uusia kappaleita. Rosita Luun musiikki on eksentrisen viehkoa ja nasevaa, lasikellon alta kumpuavaa puuterisen huuruista suomenkielistä PMS-poppia puukkohipoin. Elävät, verevät tekstit kappaleiden keskiössä käärivät kuulijansa villihanhen untuvaan pyramidin huipulla. Helmi Levyt julkaisi lokakuussa 2018 Rosita Luun debyyttialbumin nimeltä SOS.

www.facebook.com/rositaluu2018

YLVA HARU

Uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä Ylva Haru on yksi Suomen nopeimmin nousevista naisartisteista, joka vastikään julkaisi debyytti-albuminsa Linnut. Albumilta lohkaistu Elämä Kantaa-sinkku on saanut hyvin huomiota myös Suomen radioaalloilla. 

www.facebook.com/ylvaharu

Jyrock 2019:

www.jyrock.fi

https://www.facebook.com/jyrock

https://www.facebook.com/events/476752796177210