Jyväskylä Burlesque esittää: Ice Breaking Burlesque

la 22.2.
18-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Ovet klo 18:30, showtime klo 20:00

In English below.

Äkkiväärän räävitön, performanssin ja burleskin yhteenliittymä, Ice Breaking Burlesque jälleen tulla tussahtaa Tanssisali Lutakkoon lauantaina  22.2.2020.

Älä huuda! Käyttäydyhän nyt! Älä pelleile!

Eiköhän näitä ole kuultu lapsena ihan tarpeeksi. Onneksi meille on suotu burleski-iltamat, jossa lapsenomainen spontaanius ja riemun/kauhun/inhon kiljahdukset ovat sallittuja ja jopa toivottuja. 

Sucha Diva palaa vanhempainvapaalta lavalle jälkikasvunsa kanssa ja tuo mukanaan joukon upeita burleskitaiteilijoita sekä pähkinänsärkijöitään esitteleviä lavahahmoja, jotka ovat auliita viemään sinut lapsuuden villeimpiin haaveisiin, nykyisiin päiväuniin ja peljäksyttäviin valvepainajaisiin. Omintakeiset lavahahmomme ottavat puolestaan perimmäisen tunteen haltuun, kolmannella kerralla nimittäin nautitaan häpeästä ja kovaa.

“Jos tää pitäis jotenkin tiivistää, niin onhan se selvä, että IBB ja taideterapia on asiat ihan erikseen.” - Jorma-täti, Mother of IBB with deep black humour

Esiintyjät:

Turrrbo Cherry

Pepper Sparkles

Miss Chrissy Kiss (EE)

Lorelai Blue

Honey B’zarre

Hasard le Sin

Gigi Praline

Adet Lalux

Thee Dizzy Daisies

Blue n’ B’zarre

Juontajat: Sucha Diva ja Sillimies

Poimintataide: Kalleriinat

**

Get ready to laugh, to scream with excitement, to sigh with unbelief. Once again Ice Breaking Burlesque comes to Lutakko on Saturday 22.2.2020. With dark lullaby the gorgeous burlesque artists strut to the stage ready to take you to your wildest childhood dreams and to your current daydreams. 

Burlesque performers:

Turrrbo Cherry

Pepper Sparkles

Miss Chrissy Kiss (EE)

Lorelai Blue

Honey B’zarre

Hasard LeSin

Gigi Praline

Adet Lalux

Thee Dizzy Daisies

Blue n’ B’zarre

Housting: Sucha Diva and Sillimies

Pick up artistry: Kalleriinas