Kalmah 22:45 , Mors Subita 21:30 , Suotana 20:30

la 15.4.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Kalmah

Soittoaika: 22:45

Mors Subita

Soittoaika: 21:30

Suotana

Soittoaika: 20:30

Kalmah kylmentää Suomen alkukeväästä Mors Subitan ja Suotanan kanssa

Pitkän linjan metalliyhtye julkaisee yhdeksännen albuminsa toukokuussa 2023.

Reilusti viime vuosituhannen puolella Oulussa perustettu Kalmah tarjoaa pitkäsoiton viiden vuoden tauon jälkeen. Ranka Kustannus julkaisee seuraajan Palo-albumille tämän vuoden toukokuussa. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu Haunted by Guilt lähtee soimaan helmikuun 24. päivänä.

Kalmah kiertää laajasti Suomea jo ennen tulevaa pitkäsoittoa. Bändi aloittaa keikkaputken torstaina 30. maaliskuuta Helsingin On the Rocksista. Sen jälkeen kopla vierailee Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Jyväskylässä, jonne kevätkiertue loppuu 15. huhtikuuta.

Kovassa iskussa oleva Kalmah soittaa keikoilla myös uusia biisejä. Samaa lupaavat mukana kiertävät Mors Subita ja Suotana.

Jo yli 20 vuotta melodista, trashinkatkuista kaaostaan levittänyt Mors Subita valmistelee viidennen albuminsa julkaisua, josta ensimmäinen single Blackout onkin tuoreeltaan juuri julkaistu. Tulevan kiekon biisejä on mukana ohjelmistossa jo nyt, aivan samoin kuin myös niin ikään tuoreen Through the mammoth Valley singlen julkaisseella Suotanalla, jonka kolmas pitkäsoitto Ounas I on kaupoissa jo 17. maaliskuuta.

Pohjoinen puhuri kaataa etelän vetelät, raapaisee Kalmahin ja Mors Subitan kotikenttää Oulussa ja houkuttelee Suotanan ystäviä Rovaniemeltä alaspäin. Jos joku on totaalista, niin tämä!

Kalmah + Mors Subita & Suotana:

to 30.3. Helsinki, On the Rocks

pe 31.3. Tampere, Yo-talo

la 1.4. Turku, Apollo

to 6.4. Oulu, Tullisali

pe 7.4. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

la 8.4. Kuopio, The Circus

pe 14.4. Joensuu, Kerubi

la 15.4. Jyväskylä, Lutakko

Liput keikoille ovat myynnissä keikkapaikkojen ennakkomyynti kanavissa perjantaina 3.2.2023 klo 9.