Karri Koira 22 , Figaro 21

la 10.9.
20-02

LOPPUUNMYYTY!

K.O.I.R.A. 10v-juhlakiertue 2022

Esiintyjät:

Karri Koira

Soittoaika: 22

Figaro

Soittoaika: 21

Karri Koiran K.O.I.R.A.-klassikkoalbumi täyttää 10 vuotta - juhlakiertue luvassa syyskuussa

Karri Koiran K.O.I.R.A.-albumin julkistuksesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Artisti lähtee juhlan kunniaksi syyskuussa K.O.I.R.A. 10v-juhlakiertueelle, joka kaartaa Helsingin Allas Sea Poolille, Tampereen Olympiaan, Jyväskylän Lutakkoon, Oulun 45 Specialiin ja Turun Logomoon. Keikkojen liput ovat nyt myynnissä venuekohtaisesti Tiketissä tai Lippupisteestä.

"Mä oon ratsastanut 10 vuotta tällä albumilla. Monet on ihmetelly, että miten se on ollut mahdollista. En tiedä mutta epäilen, että keikoilla ja faneilla on ollut osansa tässä yhtälössä ja tietenkin musan pitää olla hemmetin kovaa. Mun mielestä yks albumi kymmenessä vuodessa on ihan hyvä tahti. Ja vaikka tätä levyä on paljon treenattu vuosien varrella, niin voi silti olla että tarviin prompteria, että muistan kaikki biisit kun noi keikat on käsillä." - Karri Koira

Tyylipuhdasta ysäri-rnb:tä sisältävä K.O.I.R.A. on vuosikymmenen saatossa saavuttanut todellisen suomirnb-klassikon aseman. Monsp Recordsin marraskuussa 2012 julkaisema kultalevy sisältää mm. platinaa myyneet kappaleet Lähe mun kaa, Amerikankotka liitää ja Kaikki tai ei mitään. Tyylikkäästä ja täyteläisestä soundistaan kiitellyn albumin tuotannosta vastaavat artistin itsensä lisäksi Ruudolf, Palmroth, Sakke Aalto ja Aksim. 

Jo vuosikymmenen ajan niin festivaalien, klubien kuin bileidenkin takuuvarmana tanssittajana tunnettu albumi sai ilmestyessään poikkeuksellisen riemastuneen vastaanoton.

”Karri Koiran soololevyä odotettiin vuositolkulla. Toisin kuin yleensä, odotus kantoi runsaasti hedelmää: K.O.I.R.A. on kunnianhimoisin, nautittavin ja yksinkertaisesti paras kotimainen r&b-albumi koskaan ja eräs vuoden levyistä.” 93/100 -Santtu Reinikainen, NRGM

”Ensikuulemalla K.O.I.R.A. hymyilyttää ja saa epäilemään, josko tätä voi ottaa lainkaan tosissaan. Siinä vaiheessa, kun kappaleet ovat hivuttautuneet kuulijan systeemiin, ei kuitenkaan auta kuin laulaa mukana ja nyökytellä rytmissä”, 4/5 - Heini Strand, Rumba

Karri Koira aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa Vähäiset Äänet -yhtyeessä, jossa olivat mukana myös Ruudolf ja Tono Slono. Ennen soolouraa artistin samettinen ääni tuli tutuksi mm. useilla Ruudolfin albumeilla. Todellinen suursuosio käynnistyi vuonna 2011 julkaistun Mammat riivaa -jättihitin myötä. Karri Koiran sydämet sulattavaa ääntä on kuultu myös mm. JVG:n ja Gasellien kappaleilla.

Lutakon keikan lämppäriksi on kiinnitetty Figaro! Etenee Recordsille levyttävä musiikillinen monilahjakkuus julkaisi debyyttialbuminsa “Näin mä haluun sut muistaa” kesäkuussa 2022. Myyntiin on tullut Karrin ja fanien toiveesta myös S-lippuja eli keikkailta on ikärajaton! Anniskelualue palvelee täysi-ikäisiä.

Karri Koira: K.O.I.R.A. 10v-juhlakiertue 2022

2.9. Tampere, Olympia

8.9. Helsinki, Allas Sea Pool

10.9. Jyväskylä, Lutakko

16.9. Oulu, 45 Special

17.9. Turku, Logomo