Kauppakadun Appro

ke 28.9.
16-23
K-18

Kortepohja Konspiracy live + Lutakon DJ:t. Ilmainen sisäänpääsy.

Kauppakadun Approssa on suorituspaikkoja ja SUORITUSPAIKKOJA. Legendaarinen livepyhättö Tanssisali Lutakko eli ns. Jyväskylän Tavastia lukeutuu jälkimmäisiin ja on todennäköisesti Appron ainutlaatuisin rasti. Kannattaa käydä!

Tarjoamme myös Appron yhteydessä niin elävää kuin DJ-musiikkia kuten kaikkina keikkailtoinamme: Kortepohja Konspiracy soittaa alkuillan aikana pari settiä, klo 17 ja klo 20. Muina aikoina musiikista vastaavat Lutakon DJ:t.

Kortepohja Konspiracy on bilebändi vertaansa vailla! Jo useampana vuonna eri opiskelijatapahtumissa viihdyttänyt kokoonpano nyt jo toista kertaa Approssa Lutakon lavalla! Normaalien tai ns. "tavanomaisten" bilebiisien lisäksi settilistalta löytyy myös internetin kovimmista flash-animaatioista, leffamuokkauksista ja erilaisista dubbauksista tehtyjä kappaleita, joita ei livenä soitettuna muualla kuule.

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! ILMAINEN NARIKKA! BAARI AUKI! K18!

Myös muut kuin Kauppakadun Approon osallistuvat ovat tervetulleita ja samat edulliset juomahinnat tarjolla kaikille.

Tanssisali Lutakko sijaitsee aivan lähtöpaikkana toimivan Satamanaukion ja virallisen loppubilepaikka Paviljongin kupeessa, joten kenties kätevintä on käydä hakemassa merkintä Suomen parhaalta liveklubilta heti kierroksen alussa tai lopussa, mutta saat tulla toki koska vaan. Ovet avaamme ovet klo 16.

Lisätiedot Approsta:

www.kauppakadunappro.com

www.facebook.com/kauppakadunappro

Kortepohja Konspiracy, "periaatteessa pitäis kuulostaa ihan hyvältä":

www.facebook.com/Kortepohja-Konspiracy-2004462553127432