Kauppakadun Approbatur feat. Kortepohja Konspiracy

to 3.10.
16-02
K-18

Tanssisali Lutakko palaa jälleen yhdeksi Kauppakadun Approbaturin suorituspaikoista ja tarjoamme niin elävää kuin DJ-musiikkia approilun oheen.

Kortepohja Konspiracy soittaa alkuillan aikana pari settiä, ehkä klo 18 ja klo 20, mutta ilmoitamme ajankohdat kunhan ollaan ne bändin kanssa sovittu. Muina aikoina musiikista vastaavat Lutakon DJ:t.

Kortepohja Konspiracy on bilebändi vertaansa vailla! Jo useampana vuonna eri opiskelijatapahtumissa viihdyttänyt kokoonpano nyt myös Approssa Lutakon lavalla. Normaalien tai ns. "tavanomaisten" bilebiisien lisäksi settilistalta löytyy myös internetin kovimmista flash-animaatioista, leffamuokkauksista ja erilaisista dubbauksista tehtyjä kappaleita, joita ei livenä soitettuna muualla kuule.

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY! ILMAINEN NARIKKA! BAARI AUKI! K18! 
Myös muut kuin Kauppakadun Approon osallistuvat ovat tervetulleita!

Tanssisali Lutakko sijaitsee aivan lähtöpaikkana toimivan Satamanaukion ja virallisen loppubilepaikka Paviljongin kupeessa, joten kenties kätevintä on käydä hakemassa merkintä Suomen parhaalta liveklubilta heti kierroksen alussa tai lopussa, mutta saat tulla toki koskaa vaan. Ovet avaamme ovet klo 16.

Lisätiedot Approsta: 
www.kauppakadunappro.com
www.facebook.com/kauppakadunappro

Kortepohja Konspiracy, "periaatteessa pitäis kuulostaa ihan hyvältä": 
www.facebook.com/Kortepohja-Konspiracy-2004462553127432