KEIKKAA PUKKAA! – OLETKO VALMIS?

Elävä musiikki soi Lutakossa heti kun laulaminen on taas sallittua, vaikka tanssiminen olisikin yhä kielletty. Jos keikkoja saa järjestää ulkona, mutta ei sisällä, järjestämme niitä ulkona. Jos tapahtumia saa järjestää vain tappiollisesti, järjestämme niitä tappiollisesti.

Lutakko on valmis, oletko sinä? Huhtikuussa ei vielä tapahdu, mutta kenties toukokuussa tai kesäkuussa, ihan viimeistään heinä-elokuussa, näin uskomme. Korona-aikana Jelmu järjesti viime vuoden elokuussa Lutakon Lippa -konserttisarjan Lutakon pihalla ja syys-marraskuussa viikonloppuisin rajoitetun kapasiteetin klubikeikkoja eritysjärjestelyin, turvavälit ja istumapaikkasäädökset huomioiden. Viime syksynä opitut koronaturvalliset keikkajärjestelyt ovat edelleen mahdollisia ja järjestelyjä voidaan tarvittaessa vielä hienosäätää mikäli uudet säännöt poikkeavat viimesyksyisistä.

Keikoille on mahdoton ikävä niin meillä kuin varmasti kaikilla elävän musiikin ystävillä. Toukokuun kalenterissa näkyvistä Lutakon keikoista ainakin osa tulee vielä siirtymään, mutta toivottavasti pääsemme pian julkaisemaan toteutuviakin keikkoja lähitulevaisuuteen!